Клип Коментар

(bg) Нямам думи .... Благодаря, че има хора, заради които се чувствам горд от факта, че съм българин (bg) (bg) :) (bow)

а казват, че Гери - Никол е ужасна ?!! :-3

директно в "любими" :X :D :D :D :D

По принцип спазвам правилото "като не може да кажеш нищо хубаво, по-добре замълчи"...ама за точно този клип нямам думи. По-скучен клип в последната 1 година не бях гледал :X :X и такова превземане (fubar)

И да е нагласено, ѝ да не е , на мен този клип ми действа ободряващо - вдъхва ми надежда. Като знам каква бълвоч се излива от тези формати, колко злоба и колко пошлост. Сега за тази капка надежда, която сценаристите са се сетили да вдъхнат на инак обезверен суверен в тази опустяваща България Вие недоволствате :) ами няма Угодия и те това е

хаха евала за клипчето :D и два пъти :D :D за псевдо моралистите, които пишат коментарчета за клипчето, че било изпълнено с голотии, че вбокс се превръщал в порно сайт. Обзалагам се че същите тези хорица, така си живеят животица, че ги е срам да се погледан в огледалото. Стегнете се бе, хора - вижте в каква държава живеем- вместо да мрънкате стягате се и направете така, че да не мрънкате. Айеде по живо, по здраво и не се зимайте на сериозно :D

Деян Асенов от Стара Загора (bow) Талант в най - чистият му вид (bow) (bow) (bow) (star)

Не ти прави чест... въпреки, че тази дума в България се превърна в синоним на "фантазия". Всеки казва, че в България не може да се живее... няма и да може докато промяната не започне във всеки вътрешно. Неразбирам, защо изспиваш злоба на ляво и на дясно. Майка ми ме учеше, че когато немога да кажа нищо хубаво, по -добре да не казвам нищо. Та на кого е нужна, тази злоба? Защо правиш и своя и на околните живота толкова горчив?!

Истинските български "мъже". Чувствам се горд, че съм българче. :D

Страшни сте! Гледах ви при Слави - не съжалявайте... по - добре стана така. Деразайте на пред и правете все така яка музика :) (bow) Вокала е брутален !

Докато гледах клипа, разбрах че фитнес уредите в неподходящи ръце са идеално средство за масово унищожение :D

Браво, Кубрат! Браво, Кобра! (bg) Ти си един от малкото хора, заради които съм се чувствал о продължавам да се чувства горд (bow) (bg)

искам го това момиче на eurovision съпроводена с една хубава песен на английски= победа (bow)

eurovision2015 да отива и ако има една такава хубава песен на английски- победата е наша . (bow) Уникален е !!!

Всичко е добре, явно ги разбираш нещата. Обаче, вземи си пиши сценари, че с това ъ-ъ-ъ-ъ и а-а-а много неприятно става и на човек веднага му се иска да спре клипа !

на мен пък качеството много ми допада! Някои хора може да нямат много бърз интернет, а да им се гледа това . 6 , а до сега не съм се смял толкова от първия big brother :D

мисля, че това би било най-праяилното решение. Омръзнали са ми ориенталските ритми, текстовете за лесен сек, наркотици и побойща.

Браво на елена! Да му откъсне главата и да си я окачи там където му е скривалището .

6 за майстора...но за похабяването на толкова дърво за нищо -10 и (no)

(yes) основно за.песничката!