Клип Коментар

Говори се, че през комунизма е успял да съсипе доста човешки животи, но какво може да очакваме от един комунист,плагиат и професионален нагаждач. "Време разделно" е изкривена версия на Хрониката на поп Методи Драгинов. "вие сте работил в съда!?- това ако не ви говори нищо, значи че наистина сте бавни. Дърт комунистически изверг, нямаш право да говориш за българите, защото ти и другарите ти съсипахте този народ. 17 минути разтягане на локуми без да каже нищо, така ви успиват комунягите.

Щото преди не бяхме поробени от ония с ватенките цели 45 години, а такива като другаря Дончев ни лъжеха, че сме свободни. А сега сякаш не сме роби, но е нормално да разсъждаваш така след като се възпитаваш от масовите медии и им позволяваш да ти промиват мозъка.

"Ани Салич и Антон Дончев светли и чисти хора! Вие сте големите посланици за БГ и за доброто!"- Ти сериозно ли!? Ако живеехме в наистина свободна държава, тия двамата отдавна щяха да гледат слънцето през решетките на килиите.

Ако на бавнярите не им стана ясно Силвия Зурлева е член в борда на директорите в НОВА броудкастинг груп.

Има мозъци, ама са промити.

То комунягите и минетчийките само парите ги интересува.

По-скоро rest in peaces bitches and faggots?

Да всичко има, всякакви простотии има. Минетчийки има, бавняри има, комунисти има а бе всичко има. Много ми харесваше вбокс7 пред 2009г. ама откак го купиха мутро-комунистическите подлоги на интернационалните капиталисти стана заснежен екран. По принцип не гледам телевизия, щото това е средство за масово промиване на мозъци и тук намирах доста интересни клипове,филми и доста интересни профили. Един ден свинете от НОВА заличиха и потребители и филми, но пък от тогава ни заливат с пропагандата си.

Добре де в този сайт и вашите телевизии освен дядовците комунисти, синовете комунисти, внуците комунисти и техните минетчийки, нещо друго може ли да ни покажете?

Браво на ВБОКС7, ако не ни натрапват някакви комуняги и бавняри, то ще ни натрапят някакви свиркаджийки. А бе бавняри как можахте да сложите такъв минетчийски клип в избор на редактора? Този сайт се посещава от невръстни деца бе бавняри. Все повече се убеждавам, че ВБОКС7 е инструмент за масово деградиране, крушата не пада по далече от дървото НОВА МЕДИЯ ГРУП.

По принцип масата от хората не правят разлика между ДСдент и противник на режима. ДСдента е комунист който не е съгласен по някои въпроси с политиката на БКП, и който без проблеми могат да го настанят на запад. Той може да е враждебно или приятелски настроен, но си остава комунист. Противник на партията е онзи който го арестуват, повдигат му обвинение и с години гние по затворите, а не го настаняват на запад. Такъв пример за противник е Николай Галев, който никога не сме го виждали по НОВА.

Питат Вера Мутафчиева защо не станала дисидент, а тя отговаря на този въпрос "- Защото не ми харесва компанията." И сега стоят на екрана седят трима комуняги и го раздават добрия комунист и лошият комунист. На тези двамата само им вижте роднините и компанията ще ви стане ясно. Издадени им са фиктивни присъди с които се е целяло да ги инфилтрират на запад, и на всичко от горе се установяват там без никакви проблеми. Трябва да си дебил, за да вярваш на лъжите на тези ДСденти и долни лъжци.

Всичко което казаха за северните държава много малко се припокрива с истината. Бил съм там и съм работил и много добре знам за какви асоциали става на въпрос.

Камен Донев е толкова актьор, колкото и Виктор Николаев е журналист. Каквито са ни "актьорите" и "журналистите", такава и ни е държавата- ИЗМИСЛЕНА.

Поправете си заглавието- "Комунистически Бг фрази, с които ще се запомни 2016г."

Това беше силно, но въпреки това си мисля, че изповядва трансцендентална селения. :D

Каква е тази жаба кикерица?

Ако ги нямаше парите 90% от това което вършим нямаше да има смисъл. Ако ги нямаше парите като стимул какъв би бил истинският ни стимул? Ако парите са инструмент за контрол на нашето съзнание и нашето поведение, ако утре отхвърлим тяхното иго, какво би било нашето съзнание, какво би било нашето поведение?-Нямам търпение да разбера.

Няма как да не отиде в любими, дано един ден го видим в избор на редактора.

Този е аматьор в сравнение със Смедли Бътлър!