Клип Коментар

Ривър Сонг (Мелъди Понд) е дъщеря на Ейми и Рори. Зачената е след сватбата йм, когато Тардис летеше през Времевия вихър (Края на 5-ти сезон - Пандорика). Господарите на времето могат да се регенрират заради милиарди години подобно влиание, Ривър е само отчасти Господар/Дама на времето :)

В първия сериал от 1963 година, Доктора пътува със Сюзън, която го нарича "дядо". Следователно има вероятност да е имал деца още преди да избяга от Галифрей. Под "изгубил" в епизода с хората-риби, Доктора най-вероятно има предвид Момента - краят на Времевата война.

първите 2 сезона найстина са много добри :)Друг уникален научнофантастичен сериал е Лекс (Lexx)

7, но този път субтитрите се бяха забавили по някаква причина, дори колективните в addic7ed

Сезон 9 се снима. Вероятно ще започне да се излъчва в края на лятото или началото на есента.

Четвърти сезон е от 2011г. Този епизод е краят на сериала.

Между другото Питър Капалди имаше герой и в Торчууд (сериал произлизащ от Доктор Кой).

В едно интервю Стивън Мофат каза, че ще бъде разкрито, но още чакаме...Доктора на Кадалди казва "Нямам си представа от къде идват лицата. Виж, покрито е с бръчки от мръщене. Кой ми е измръщил това лице?".След това се пита "Защо съм избрал това лице? Сакяш се опитвам да си кажа нещо.".Отворено е за интерпретация. Подсъзнателен избор, на базата на хора, който са пресекли времевата му линия или нещо съвсем различно?Едва ли ще разберем в коледния епизод.

Не си падам по подобни неща, но изпълнението е добро. Страхотен клип :)

Буквално означава разваляне на удоволствието. Пример: Докато гледаш филм, аз казвам как свършва. Спойлери, любимата ми дума от Ривър :)

The Silent Comedy - Bartholomew

линка за теглене е в "инфо за клипа".