Клип Коментар

Поздравления и за двата отбора! А някой знае ли кой е трака с български народни мотиви в изпълнението на hype?

Една книга - милион варианта на приказката. Думите са еднакви за всички, но вида на историята е изцяло наша. Всеки я вижда по негов начин. Това е предимството на книгите. А това е просто екранизация.

Браво! Не се вълнувам много от музика, но досега не съм срещал изпълнител, който да проявява такова уважение към публиката и страната, в която гостува.

Amazing!!! :D Къде е еъздуха?! :D

Измислят й дата на раждане 14.02.1968, значи в Underworld трябва да е на 40. :D Тук поне й личи, че е на 16-18. Но щом е на 16, значи действието се развива 1984. Та... КАКВО ПРАВИ ТОЗИ IPHONE ТАМ?! :D

Изглежда униклано и ще бъде, но съм малко скептично настроен, защото ме е страх, че прекалено се отдалечават от същността на играта, каквато винаги е била. Но ще изчакаме, ще видим.

hahahahahhah OMG! Това съвсем го бях забравил!!! PUSSSSSSSSYYYYYYYYY! :D

Мнооооооооооого добро!!!!!

269 метра.

За мащаба, в който е работил, е можел да направи по-плавни форми и по-детайлни, особено в купето. Инак е супер.

Първо, интрото е леко тъпо и пълно с грешки. А за останалото - или комуникацията между Гала и Еленко липсва, или той беше много ентусиазиран и притеснен. Всичко казано го знам като трите си имена, но ако не го знаех, нямаше да разбера НИЩО!

Уникална! Любимците ми! (love)

Тези, които мислят, че хлапето рисува, не са добре. Повече от видимо е, че ръката му е водена от друг човек. Аз рисувам и знам как човек държи ръката си, дори рисувайки само с пръсти. Пък и нека го снимат в цял ръст как рисува, тогава ще се извиня.:D

Още през 2003 Анджелина Джоли "летя" с такъв костюм в Tomb Raider 2.

Добро е!!!

Ма нямаше нужда от BG SUBS. Всичко е ясно! :D Има най-цветното лице на света.

Трябва да си качиш live-a от Лас Вегас. Мен лично той ме е впечатлил най-много.

Любимият ми live на песента.

Eeeeeeeeeee.... 610 без нито един минус. (h)

Фаворитът ми от Дисни! Даже в момента съм им започнал картина на тия душици влюбени, цял живот се каня да ги рисувам. :D (h)