robi27

vbox7........B U LG A R I A F O R E V E R 94%От младото поколение
bg
Инфо
Клип Коментар

Върнете ни стария вбокс най-накрая,майка ви ненормална !

охааа...ще пишеш четвъртия коментар,а ? :D :D

Южна Корея стига да иска,и тя много лесно може да Хвърли няколко ядрени ракети в Големите руски градове и Русия също ще Изчезне от картА! :P :P

bulgariasupporter

Спокойно,нас няма кои да ни мине! ;)

Бежанците също са представители на Европеидната раса!

kriss1993

преди време!

Абе, човек-като не знаеш, не пиши Глупости!Малките,Градски коли побират много повече от Седаните(за теб това предполагам е хубавата кола),защото са доста по-високи от тях!В седана много трудно биха натоварили ,дори и доста по-малък телевизор или нещо друго,В точно тази Градска кола пък трудно го сложиха,защото или телевизора е прекалено Голям,или точно тази марка не може да прави малки коли като хората,или най-вероятно последно време малките коли ги правят по-несполучливи,отколкото

kikota111

Абе ИДИОТ,заради такива НЕКАДЪРНИЦИ и БОКЛУЦИ като тебе,България е на ТОВА НИВО!!!Какви братя сме с ДЕБЕЛИТЕ и КАЛПАВИ Хамериканци?!?!Признавам,че Руснаците са ни навредили много,но и също са ни и помогнали,заразлика от Хамериканците!От 26 години ни развалят и рушат икономиката ни,ТРОВЯТ държавата ни!!!Да не казвам още колко други държави са провалили като Ирак,Сирия и Афганистан и др.За това по-добре не си отваряй мръсната уста,МАЗЕН,ГНУСЕН Червей!!!

Че то няма държава,която не е икономически способна да плаща на учени и механици!Всяка държава на света,дори и бедна има десетки милиарди левове,какво има да се даде на някой професор 10-15 милиона ;)

Не само руснаците са крали и копирали военна техника от Германците!Америка и западна Европа също са го правили и то повече от Руснаците!Има куп доказателства за това,дори Американците са отвличали учените на Хитлер и са ги карали да им показват и да им изобретяват нови оръжия и какво ли още не!!! ;)

Няма по-велика анимация от "Цар Лъв" ;)

Но дотогава ако продължаваме да я караме така,турците ще са ни превзели!За това трябва бързо да се заемем с оправянето на държавата си,сега може би е последният момент!!! ;)

Албанците са и наш проблем ,защото след като завладеят Македония(А това със сигурност ще стане) и създадат "Велика Албания"-ще се опитат да завладеят и нас !!!

Каракачанката може и да е много силна порода куче,но е много кротка и се бие само когато е заплашена,а тези са непредсказуеми!!! ;)

.....

Руснаците преди бяха по-силни,но сега-Не!!!Нямат нито техниката,нито оборудването,които имат Сащ.Нямат и никакви съ-зници,Китай вече ги изоставиха...

Тия араби от клипа ходят като пингвини :D :D :D