glitter-graphics.com


vbox7
90% от тинйнейджърите биха се разплакали ако видят Джъстин Бийбър на ръба на покрива на небостъргач, готов да скочи всеки момент. Ако си от тези,които биха седяли отстрани с пакет пуканки,крещейки "НАПРАВИ ЗАДНО САЛТО",копирай това в профила си ... xD


(flower) Едно 15г. момиче е хванало за ръка 1г. си син. Хората я наричат уличница. Никой не знае,че тя е била изнасилена, когато е била на 13. Хората наричат едно момиче дебело. Никой не знае, че тя има рядко заболяване, което е причина за нейните килограми. Хората наричат един стар мъж отвратителен. Никой не знае,че той е имал сериозен инцидент, който е засегнал лицето му докато той се е биел за страната ни. Сложете това на профила си, ако сте против тормоза и стереотипа. 95% от вас няма да го направят. (flower)


Едно сляпо момиче. Мразела всичко около себе си, освен гаджето си. Един ден момчето я попитал дали би се омъжила за него? Тя отговорила: "Когато може да видя света, бих се омъжила за теб!" След известно време се е появил донор на очи за момичето. Операцията е преминала успешно. Когато отворила очи, тя първо погледнала приятеля си със спуснати клепачи. Разбрала, че е сляп. На зададения въпрос отново - дали ще се омъжи за него, момичето отговорила с "не "защото била с мисълта, че цял живот трябва да се грижи за него. Момчето тъжно си заминало, а на другият ден до нея стигнало писмо от него, в което пишело: "Скъпа, Насладете се на очите си, които преди да бъдат твои, бяха мои. С тях по цял ден с радост гледах твоята красота!"
Знам 10 факта за теб!!!!
1. Ти четеш това.
2. Не можеш да кажеш М без да си докоснеш устните.
3. Току що се опита.
4. засмя се или се усмихна.
6. Ти си момче/момиче.
7. Ти не осъзна че пропуснах 5.
8. Поглеждаш към 4 и 6.
9. Това ти харесва.
10. Ще го покажеш на приятели!!!Преди сватбата:
ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках!
ТЯ: Да си ходя ли?
ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това!
ТЯ: Обичаш ли ме?
ТОЙ: Разбира се!
ТЯ: Някога изневерявал ли си ми?
ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна?
ТЯ: Ще ме целунеш ли?
ТОЙ: ДА!
ТЯ: Ще ме биеш ли?
ТОЙ: В никакъв случай!
ТЯ: Може ли да ти вярвам?
След сватбата - четете отдолу нагорe
glitter-graphics.com


Регистрация: 09.04.2011 г.
Гледана от: 0 потребители за 24 часа
Виж цялото описаниеСкрий описанието