sane__

Официална VBOX7 страница на Sane. Тук ще намерите най-новите клипове и песни на изпълнителите от лейбъл-а както и на клиентите на студиото.За повече информация.

Facebook

Email : sane@influence-studios.com

Facebook Sane
cool bg the
Инфо
Клип Коментар

Як бийт и текст, но този който е правил концепцията на клипа трябва да се гръмне. Толкоз "вдъхновение" от ГАГА и Hurts, че креативността е на 0.

Цяло предаване в новините за реклама на Националната Лотария. Търкайте билетчета, балъци, търкайте.

Да, музиката остана на заден план.След време може би пак ще почна да правя, когато намеря смисъл по-голям от хвалбите :) Благодаря ти.

Хаха къв "изяж ме като лебед бе " HHAHAHAHAH ИЗЯЩНА като лебед ;)

Тия телевизори са по 10 000$ , не мисля,че това ревю е релевантно за повечето от нас.

Да се похваля, вече не пуша! :D

Избягвам да коментирам, но сте твърде много в филма.. На по шамар живот сте, а се правите на някви Horrorcore rappers

Никога идеята не е била това да бъде GIF :) Дори не знаем кой е Джейми Бек. Забавлявайте се :)

Sane не следва, Sane води ;)

Благодаря на всички за коментарите и подкрепата ви, но не можахте ли да разберете за 6 години ,че не е САНЕ, а е СЕЙН ...

Не мога да разбера защо да не мога да критикувам мой колега? Има някакъв закон против изказване на мнение към други музиканти за който не знам ли?Щом парчето е качено тук имам цялото право да изкажа мнението си, както и той неговото :)

Женската изглежда добре, но с този pitch tune на гласа е просто поредната мацка която си мисли,че пее. DJ Deni или какъвто е там... определено не е като да си трагичен, но римите ти са ниво втори клас ,когато ни караха да репрезентираме Пейо Яворов.

Евала! Най-неграмотно написаните субтитри в vbox7!

Както вече споменах в fan page-ми , този проект няма да бъде реализиран (вината не е нито в vitti нито в мен)

Човеци сме :) Не съм хигиенист или от сорта, даже честно казано съм учуден ,че само тя се подава :D Работата ми е да правя музика, не да представям чиста работна среда :P

Благодаря ви за коментарите! Подкрепата ви е важна! :)

Същия :)

Прекрасно написани събс... Не съм вярвал,че ще ги видя в vbox7

Песента е на около 1 месец :) Не мисля,че това е критерий за изгубване, има къде къде по-успяли изпълнители с повече свободно време които пускат много по рядко песни :) Благодаря ви

Аха, извини ме, аз понеже не се занимавам с музика и не правя рап музика, не разбирам и за това се изказах така.Вече ще знам, идеята на рап бийт-а е да е неприятен :)