Яко е! 40 39
5 130 · 5 130
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Кое е мястото, на което цялата енергия на града се концентрира точно като в едно туптящо сърце? Кое е мястото, което събира различни хора и по всякакви поводи, главно за да се забавляват, да пазаруват и да се видят с приятели в най-модерното, но и уютно място в града? Къде получаваме една несравнима емоция, която е подарък в ужасно забързания и стресов ритъм на живота в столицата.

Стотици хора обитават Мола като свой втори дом и прекарват голяма част от времето си, работейки в различните магазини, офиси, ресторанти и най-неподозирани части от сградата. "Сърцето на града" е част от съвместния проект на Mall of Sofia и 7Talents. По случай своя юбилеен 10 рожден ден Mall of Sofia реши да покани на гости топ влогърите на България и да разкаже своите истории. Истории за хилядите хора, които пресичат пътищата си именно в мола – пазаруват, забавляват се, срещат се, прекарват незабравими мигове заедно. Истории за служители, които с усмивка посрещат всеки ден своите гости.

За своите 10 години Mall of Sofia премина през много трансформации, за да остане там, където беше в началото – в сърцето на града, да бъде част от живота на всеки. Защото сърцето на града са хората, а в един мол няма нищо по-важно от тях!
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни