sarcevoditel

Аз съм патриот.
Само Бог е над мен!
Нямам господари!
Регистрирах се на сайта за да качвам/споделям клиповете и музиката, която харесвах навремето. Оттогава пазя скъпи спомени за приятни моменти и за приятели с които се запознах тук.
Сега вече нищо не е същото. Много от приятелите ми напуснаха оттук или се промениха. Сайта също се промени.
Сайта сега се е превърнал в пълна простотия и чалгарско-просташка помия, фокусиран върху глупави неща! А преди беше нашето кътче където възторжено и свободно можехме да си споделяме видеа и музика...
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ГО СЪСИПАХТЕ!!!!!!!!
Ще се оттегля в другия си профил в сайта "Videoclip_bg" . Засега поне там не цензурират така глупаво клиповете и човек все още може да КАЧВА МУЗИКАТА КОЯТО ХАРЕСВА...
Vbox7 вече не е любимия ми сайт. Продадоха го, после го купиха некадърни хора и го съсипаха...
Все повече се усеща нуждата от създаването на нов музикален сайт, подобен на предишния Vbox7, НО РАЗПОЛОЖЕН НА РУСКИ СЪРВЪРИ...
И дано някога в бъдеще такъв бъде създаден и ние любителите на музиката отново имаме кътче където да качваме и споделяме всичко, което ни харесва... Музика и мултимедия КОЯТО ДА НИ ОБОГАТЯВА ДУХОВНО, А НЕ ДА НИ ОПРОСТАЧВА, ЗОМБИРА И ДЕМОРАЛИЗИРА - както се прави тук и в други сайтове сведени до най-ниското ниво на музикалния вкус на тълпата!
Далеч от алчни, глупави и неразбиращи нашите нужди собственици, модератори и администратори...

Връзки:
Videoclip .bg - Sarcevoditel
Facebook - Sarcevoditel (или друго алтернативно име, защото съм им неудобен и често ме блокират)
Twitter - Sarcevoditel~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Преди докато бях тук бях потънал в музиката. Новата ми любима тема е политиката и тласкането на народите по света към т.нар. „Нов световен ред“ (New World Order) и планове за депопулация и масово изтребление на населението по земята на световна група стари и богати родове с извратени и жестоки хомосексуалисти и педофили, наричащи себе си "елит" и мислещи се за богопомазани. (Виждаме и днес все по-широкото разрастване на хомо-движенията. Като рак, който бавно отравя и убива семейството и обществото ни...)
В своята безмерна наглост членове на този "елит" даже са издигнали в Джорджия, САЩ (къде другаде!) каменен монумент от няколко вертикални плочи на които пише на няколко езика, че световното население трябвало да се намали на 500 милиона души (!) а другите да бъдат унищожени (вероятно чрез вируси, болести, ваксини, войни, ГМО-храни, хомосексуално джендър възпитание и т.н)... Паметника не е таен и той, както и написаното на него може да се види при търсене в интернет. Всичко си е явно и лесно се намира при търсене. Този каменен монумент с новите "божи заповеди" на "елита" с които обявяват най-нагло насоките на действията си за в бъдеще, вече е достатъчно известен... Самото му съществуване е обида за всички земни жители и нечовешко престъпление, но така и до днес никоя организация и никой не се наема да го премахне... Даже се охранява от местната полиция!
Филма "Краят на Играта" - "Endgame: Blueprint for Global Enslavement" (2007) разказва за Световния елит който ни управлява от десетилетия. Плана на "Групата Билдерберг" включва създаването на огромни континентални супердържави, чрез съюзи служещи за параван (ООН, Европейски съюз, Африкански съюз, Американски съюз, Азиатски съюз) обединяващи отделните страни и ръководени от едно Световно правителство в сянката на официалните лидери-марионетки. По същество тази група се стреми към намаляване на популацията на населението на 500 млн.-1 млрд. жители и установяване на планетарен контрол над ресурсите и подчинение на всички на своята воля и интереси. Двигатели на този нечовешки план са група от свръхбогати хора и фамилии, като например Ротшилд, Рокфелер, Джордж Сорос и др. Едни от "оръжията" им са геоинженеринга - разпръскваните от самолети бели следи от алуминиеви и др. наночастици ("кемтрейлс") в атмосферата ни, под претекст че извършвали "охлаждане" на климата срещу глобалното затопляне - а всъщност убивайки повечето от посевите и културите и увреждайки здравето на милиони хора; друго средство са ГМО-продуктите (които са и под монополен контрол) и всякакви подобни опасни и недобре изучени намеси в ДНК-молекулата на храната, употребявана всеки ден от нас; друго средство са ваксините и болестите, смайващо зачестяващи все повече днес и срещу които често няма никакъв надежден лек; друго средство са все по-голямата употреба на синтетични лекарства, които НЕ ЛЕКУВАТ самото заболяване, а само симптомите му, разболявайки и отравяйки ни повече отколкото ако не ги приемаме. И така нататък, в този пример...
Днес за съжаление много малко се говори за това. Повечето хора или не вярват или информацията бива цензурирана навсякъде по медиите (включително и в този сайт!) . Целия филм с БГ превод можете да гледате на профила ми в VK.com или в YouTube (засега):
https://www.youtube.com/watch?v=dGlqT5xL53E
https://www.youtube.com/watch?v=DcTdql4-YQM


Интересни книги за естеството на миграцията, наблюдавана днес и разрушаваща постепенно демократичното и светско общество в Европа:
На Тило Сарацин и на Ориана Фалачи - Силата на разума.

Послание към онези, които толкова упорито се опитват да крият истината в услуга на "някого там отгоре" под различни предлози:
ИСТИНАТА ВИНАГИ ЩЕ СЕ УЗНАЕ!


_______________
Malakh †
cool bg
Инфо