Клип Коментар

Много са яки

Сурикат си ти бе, не виждаш ли колко са забавни ;д :( :( :( :(

AAAAAAAAAAA :D :D :D :D :D

Некст .. :* мале тази Лаура е много тъпа :D Наистина не очаквах да направи тази глупости! Наистина, как може да е такава :D :D Иначе..Джъстин много ме кефи, понякога леле мале <333333333333333333333333333 (love) обичам го. Искам по-бързо да пускаш некстовете,бейби ОБИЧАМ ТАА.. ТЕБ И ТВОЙТА ИСТОРИЯЯЯЯЯ

Трябва повече клипове да правиш :) :)

Уникален е (yes) (flower)

Преди да плюете се замислете какво вие сте постигнали сравнение с него замислете се дали не е успешна личност и дали не си живее живота обаче вие само завиждате и хейтвате нито ми е любимец нито ме кефат песните му но е постигнал доста и то от нищото!! :)

Абе,секси,въпреки,че не го харесвам вече :)

Уоу. :X

Ужас,само по дрехите и държанието е почти плашещо колко може да я оприличат на нея :X :X :X :X

много е сладка (love)

О,да......бейби тя се завърна :D (love) продължавай в същия дух.

Страхотна песен и наистина е смислена :) "Когато сте имали достатъчно.Всичко останало сте изпуснали." Селена е красива! (love)

Джъстин,никога няма да я направи своя,както някога. Селена е умна,наистина и точно заради това няма да се върне при него,поне аз й го пожелавам. :)

1- Как реши да едитваш и да пишеш истории?2-Имаш ли гадже ;д3-От колко време имаш гадже? ;д4-Кой е първият ти клип?5-Какво мислиш за хейтърите?6-Защо не можем да те идолизираме?

хахха :д

Усещам как е към края си тази история :(

Дилън е много смотан. За писането ти. Проато нямам думи ! :*

Прекрасен е !!

Просто приказен. Добра ставаш вече и с Вегас,барво :*