Клип Коментар

Не беше битка на века , но определено са постегнали арта или така ми се струва :D >?

Кефиш се 20 минути и си нямаш на идея , че може да стане по брутално и интересно , тва ми е топ аниме в момента . Благодаря ти за качеството kos7a .

Някой няма ли да изнасили тъпата курветина на краля и да я захвърли някъде .

Kos7a извинявай за тъпия въпрос , но в профила ти не открих нищо за бъдещите ти преводи , та въпроса ми е дали би дал някаква информация , кои анимета ще превеждаш през 2019 ? В момента наглея за да мога да си направя сметката какви анимета да търся и дали да очаквам превод за тях, щото удоволствието е по голямо , когато го гледаш на роден език .

И аз като главния герой се питам : какво подяволите стана :D :D . Много добър превод .

Чиста подигравка хора , няма смисъл да гледате епа . Просто ти не можеш да направиш такъв masterpice и да го пускаш веднъж на седмица , подигравка с феновете. СПОЙЛЕР !! Само аз ли настръхнах като Бакуго каза на Мидория да не идва , дееба анимето :D или когато мидория вика от яд , че не можа да го спаси . Благодаря за епа и доброто качество.

Пичаги искам да ви питам нещо ако е възможно да получа някакъв отговор :D това око , кото Боруто притежава (Джоуган ) фактически е от кръвната линия на клана ототсуки така ли да го разбирам ? Благодаря предварително и наистина добро качество и супер превод .

Канеки да не помни хората , с които се е борил рамо до рамо или поне за една и съща цел , явно доста са му промивали мозъка след като са го хванали . Обаче стария вид на Канеки кефи много повече отколкото тоя прекалено чувствителен п*д*л :D . Друго си е бруталния и кръвожаден Канеки . kos7a благодаря за качеството . А тея с белите коси фактичсески са минали през мъченията на Джейсън(той пукна, тъй че някой друг ги е измъчвал ) или се бъркам . Айдии и Тоука се появи и става вече борба между две личности :D в едно тяло (Хаисе vs Канеки )

епизода не трябва ли да излезе утре или се бъркам :D :D ?

Въпреки , че кадрите се повтарят го гледах цялото поне 3 пъти :D определно си се справил много добре , Тайминга ти е брутален .

братооо очаква се едно много добре направено аниме , очаквам да е на нивото на hajime no ippo , надявам се някой да се заеме с този проект . Kos7a отново много добро качество и то в деня на самото пускане .

Като си помислиш , че боруто има расенган макар и недоразвит и конохамару има расенган и тая безмислена битка можеше да свърши много по бързо . Боруто почна да се изкушава с тея техники и явно след тея епизоди идва филма , в който Боруто се осира :D

Не е длъжен да го преведе за да го качи , като не знате английски чакате като всички други . Много по коректно е да го питате дали ще има превод от колкото да му държите сметка защо няма , не мислите ли ? Ако му платите за да го преведе съм сигурен , че в най близоко време ще има превод , но да държите сметка на някой , който прави нещо за удоволствие няма смисъл . Моля не бъркайте този коментар със заяждане , просто казвам как изглежда отстрани . Всичко най хубаво .

много добри субтитри , благодаря ти за труда и бързо оздравяване .

Благодаря , че предостави това аниме с хубаво качество и добри субтитри .

Отново се убеждавам ,че това аниме има огромен потенциал , арта, екшъна всичко е на ниво , но само да него спрат след 12 епа или поне да направят няколко сезона , определено си заслужава . Превода както винаги на ниво също така и качеството , радвам се че има хора като теб , които си държат на думата и продължават с добрата работа .

18:54определено много интересен кадър , благодаря за превода и хубавото качество . Определно си професионалист , винаги и качеството и превода са перфектни .

Майнак ако си хейт машинка та предизвиквам да се разхождаш по улиците и да шибаш цигарите от ръцете на хората , tyrone ако си гледал :D

Отново върховно качество , благодаря kos7a.

Уникално аниме , благодарско за превода жив и здрав . Очертават се няколко добри заглавие включително и това , особено края :D уникален . Супер качество и на видеото и на субса .