scotrod

Липсва описание ... ( Не съвсем )

Старите ми никнейми: thunderboy, crys1s_3
cool grp bg
Инфо
Клип Коментар

Мъничко червеничко

Мъничко червеничко

Имам същия въпрос!Влизам през 5~ часа през цялото денонощия и нищо не се вижда.

Целува сестра си, кво толкова и се чудите?

На един мъж средно се падат по 6~ жени в Русия, поради това женския пол малко трудно може да си намери партньор и изискванията им като цяло са доста снижени само и само за да си хванат мъжле, естествено има кретени като този, които да се възползват от тва и да си правят тъ*аци с тях ама айде.

"Един ден бедните няма да има какво да ядът освен богатите."

Лина Хийди е била бременна по време на снимките и са използвали дубльор.

Към края на клипа можете да видите как геройчето ви се оттегля като върви право към камерата а шофьора на микробуса продължава да гледа към другата улица, ако пред вас се случи нещо такова дали бихте отделили очи от извършителя? Dont think so .. от километър мирише на монтаж.

Бе тя агенцията не напразно се казва ДАИ :D

Представете си при началото на мача нито една футболистка не прави нищо и над името и излиза надпис "Не ми трябва мъж за да ми казва какво трябва да правя!" :DD

@cartela7 престани да преписваш заслугите на хората към твоят господ, съмнявам се оня да е слязъл от горе и да е сложил отбивката точно там заради кретена, който е решил да изпреварва така, единственото което го спаси бяха добрите му рефлекси. Съветвам те да си прочетеш последното написано изречение и да поразмислиш върху него.

Отивам до тоалетната, че имам малко работа.Не ме чакайте, ще се позабавя.

Като е била малка майка е имала котка, един ден дядо ми подритнал котката лекичко, защото му досаждала, на вечерта той намерил лявата си обувка напикана.Сами си правете изводите :D

Един от най-интелигентните футболисти изобщо. Не ходи насам-натам да се блъска за няма нищо, а знае точно какво, къде и как да направи. Тва са го казали много доказани хора. Изобщо много класен футболист, който играе играе с ум за разлика от повечето : )

Все едно гледам нашите.И да ви подсетя баща ми определено не играе котката!!!

Поздравления, спечелихте наградата ретард на годината (party)

Те поне да бяха и толкова добре изглеждащи, ми те приличат на ударен в главата катър.

@mil4o Личи си колко развито чуство за хумор имаш мили ми писателю, шестокласник : ))надявам се, че в каците, които си сложил в профилната снимка се крие спасението на майка България, кретен смотан, кой каза, че коментирането във vbox7 ще оправи България?Хайде, бягай да пишеш домашни, че ми се потресе вашето фалшиво патриотство, но пък забравих то сега беше на мода, нищо след 2 седмици и то ще се смени и ти ще си забравил кретенийте, които си написал по-отдолу.

като гледам как минава през малките отвори с малки усилия .. ще може да премине през вагината на бившата ми приятелка безпроблемно без, без тя да усети

Абе тия никой ли не ги е учил да не си играят с храната? :D