Клип Коментар

Всичко добре, но малко трябваше да покажеш по подробно нещата някои хора дори няма да могат да си направят high performance-a защото не знаят че той първо трябва да се създаде и след това избере та камоли другите неща... Другото, липсваше antispyware software за изчистване на malware's spy., и т.н примерно superantispyware или някой негов заместител... Не приемай това като хейт, а като градивна критика. Поздрави!

(handshake)

Това песен ли може да се нарече бе хора? Осъзнайте се, къде отидоха истинските ценности? В какво ни превърнаха нас хората? Не виждате ли, че деградацията расте с шеметни темпове? Хората се превърнаха в едно изродяло и деградирало общество, нищо повече...

(handshake) (yes)

Това не е ли старичко ?

Ето още един любопитен обект още от едно време, над Благоевград http://vbox7.com/play:f958e1b8

Обекта е истински, това не е фалшификат и хората, които се занимават с уфология много добре знаят това!

Кадрите са добри (handshake) (yes)

Хареса ли ти суб-а ми ? : )))

Добро заглавие си барнал : )))

Тоя другия къде отиде? Сидеров да не го изплаши :D

Голям (bow) (handshake) (yes)

E т'ва е човека, точно ясно, без овъртания, право в сърцето на ламята. (handshake) (bg) (yes) (bow)

;( ;( ;(

Не забравяйте, че НСР се стреми към единно световно правителство, с една единна световна валута, всички хора да са чипосани, и свързани в един централен компютър! Мисля, че ще ги разочароваме в техните планове : ))))

Голям (star) (handshake)

Много смях бе, хахахаха еййй. То предаването стана все едно са седнали на кафенце в някое заведение :D Относно темата: Не бива да се забраняват такива неща, всеки има правото да избира и да бъде такъв какъвто иска... Все пак трябва да има свобода.

Голяма песен (rock) (handshake) (yes)

Всъщност, тази песен е една груба проекция на това какво се случва в тази държава с младото бъдещо поколение, и в каква посока вървим всички ние като един народ .... Пиене, ядене, наркотици, голотата, това ли е живота ?

И аз го чакам тоя славен момент, нашия човек да дойде час по скоро на власт, че тия "управляващи" съсипаха държавата, съсипаха народа.... опетниха името Българско и продължават да са част от колониалния модел за управление....