selectmusicmedia

СЕЛЕКТ МЮЗИК МЕДИА
е продуцентско – издателска и промоутърска компания , която ние създаваме с основна цел да откриваме и развиваме таланта на младите хора в България , защото вярваме , че “звездата” се крие във всеки един от нас, просто трябва
да му се подаде ръка .
CMM е основана през 2004 от известните изпълнители и музикални продуценти Румънеца и Енчев . За краткото си съществуване СММ има богата музикална история , много издадени албуми и компилации , огромно количество авторска музика , стотици организирани концерти , млади и утвърдени артисти , активен член на всички музикални организации в страната и чужбина . Добрия имидж и авторитет на нашите мениджъри, както и младия - силно мотивиран екип са нашия капитал и нашето най – силно оръжие. СММ е една от малкото музикални компании в България , която успя трайно да се наложи и активно да присъства на музикалния пазар с нови , иновативни и уникални за пазара продукти и артисти .

ПРОДУЦЕНСТВО|МЕНИДЖМЪНТ|ИЗДАТЕЛСКА |ПР|РЕНТАЛ|ПЪБЛИШИНГ
+ 359.888.70.30.40
(music) www.smm.bg
cool the part
Инфо
Клип Коментар

Ок победител с най-малко хейт е : kc_paco_lolita5 , честито ! Благодарим на всички, които се включиха в играта, очаквайте още интересни игри и предизвикателства от нас. Бъдете позитивни, наслаждавайте се на живота и на музиката. Ако не харесвате нещо не е задължително да го мразите. Деструктивните сили, които са обладали всички им пречат да разгърнат потенциала си, да мразиш е чиста загуба на време, използвайте си времето за нещо, което ще ви кефи и ще направи живота ви по-як!

Ха, ха , хайде предизвикайте хейтърите, само това ли можете:) Караш ги да хейтят те лайкват, искаш да лайкват те хейтят, живеем в държавата на обратните. Добър опит boxko, но можеш и по-добре:)

Последната песен на Румънеца и Енчев -Лято има към 300 000 гледания и е в топ 20 за изминалите 12 месеца, явно доста хора не мислят като теб. Иначе благодарим за коментара. Селект Мюзик Медиа продуцира млади изпълнители вече повече от 10г. и ще продъжи. Иначе под небето има място за всички, а така наречените млади от кого са се учили нали пак от пионерите. Интерсно след 2-3г. вероятно и Криско ще му казват, че е старо куче и трябва да се оттегли:) Това е изключително погрешно мислене..

corrective какжо те кара да мислиш так?

Песента е клубна и баса кърти на големи колони само:)

Reggaeton ;)

(love)

Поради големия интерес и многото запитвания и за улеснение на всички, които поискаха линк за сваляне на mp3 сме сложили такъв в описанието на видеото :) ;)

:-3

;)

(love)

(love) (love) (bg)

(love) (love)

;) :)

(handshake) (music) ;)

;) (dance) (sun)

Да тя е и от Пак на море , 7дни :)

Чуден е! :)

(bow) :) (sun)

(bow)