Клип Коментар

Уникален превод ... страхотно си се справил/а ПОКЛОН за превода! (yes) :@ :@

Боже това Английски ли бе ?? направо ме заби в дън земя хахах...

Радвам се ,че ти е харесал превода ... и на хубава и приятна песен е !

Браво много ХУБАВА песен ... и субтитрите са точни !

Песента си я бива само че няма lyrics никакъв и не съм я превел, разбирам какво пее, но някой неща не са точни ще има превод в близкото бъдеще ! :)

Здравейте,искам да кажа ВСИЧКИ серии са страхотни, но може ли по някакъв начин да ни кажете какви са песните под всеки епизод включително от 15 епизод нагоре ,че са МНОГО ЯКИ песните (аз намерих едната, но се заплаща, ако може да има линк към дадената песен и да НЕ се заплаща ! ) ще бъде мн яко .

Страхотен превод !! и текста на английски браво 6+ от мен ахах :) :)

Първо искам да Ти Благодаря за СУБТИТРИТЕ !!! И второ кога качваш клипчетата , на това аниме ,че все забравям моля те пиши , като коментар или на ЛС . Благодаря ти отново за Превода :)

Страхотен ПРЕВОД продължавай все напред ;) ;)

Да имаш правото !!! да ние казваме на hot(горещ/секси) и аз направих превода бързо и не съм мислил чак сега го погледнах Благодаря ,че ми каза как да превеждам , но на мен ми стига (харесва така както е ) това което съм направил ! Наслаждавайте се на превода ;) ;)

Страхотно си превел песента (yes) :X

Цитирам: Изобщо не исках, да става такъв скандал, но от друга страна се радвам, защото тормоза в училище е сериозен проблем на който трябва вече да се обърне внимание ! Това казва София Стойчева ! Но да не забравяме,че тя самата третира другите като по-ниши от нея и прави тормоз а тръгнала да се оплаква на медиите за тормоза в училище :D :D :D (Да красива е не съм против нея, но да не прави от мухата слон !).

Крайно време беше да и го върнеш !! с теб сме Бела ! (yes) ;)

You can be king again :P

Да и аз така мисля хахах :P :P

Браво Поздравявам те за превода и аз щях да го преведа но ме мързеше.....С коя програма правиш СУБТИТРИТЕ (inlove) (inlove)

Анимето се казва hyouka ;) ;)

Няма нищо пак заповядай....Надявам се че ти е харесал превода ;) ;)

Страхотно !!

Цоол&лт;3 И Лике (love)