seriali_in_bulgaria

Следете "Милост": Продължението - всеки четвъртък и петък!
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Наистина, ще бъде интересно. И да, 1-ви епизод излиза утре, а 2-ри - в петък. И така всеки четвъртък и петък.

Ще останете доволни, обещаваме Ви! :)

Здравейте,Наистина това е един от най-завладяващите сериали. Именно за това сме създали продължението.

Здравейте,Радваме се, че ви харесва!

Здравейте,Продължението е създадено от екипа ни и няма нищо общо с предишният екип, който е създавал старите епизоди.

Здравейте,Да, от четвъртък до неделя се качват новите епизоди на "Огнено сърце".

Здравейте,Да, ако не знаете са запланувани 64 епизода, като при голям интерес сме готови да направим и още. Можете да очаквате много драматични и комични сцени.

Здравейте,Очаквайте много обрати, а най-интересното в следващите епизоди ще бъде завръщането на един от главните герои в началото на сериала.

Здравейте,Искрено се радваме, че "Огнено сърце": Продължението ви харесва. Полагаме изключително големи усилия, за да създадем всеки един епизод - от написване на сценария до добавянето на реплики.

Здравейте,Никой турски сериал не е надвишавал 100 епизода. Да, изключение правят "Морска звезда" и още няколко. Всеки има право на собствено мнение, не си налагайте вашето върху нашето. И да, проблемът с музиката се разреши.

Здравейте,Лично аз (администратора) съм гледал и двата сериала и много ги харесвам. Това, че "Времето лети" се излъчва все още в Турция не значи, че е по-добрият. Казвам го като фактор, не като мое мнение. За мен и двата сериала са еднакво

Здравейте,И двата сериала според нас са равностойни и еднакво качествени. Бихме искали за фонова музика тази от "Огнено сърце", но към момента поради технически причини не можем да я добавим. Работим по въпроса...

Здравейте,Епизодите ще се качват всеки четвъртък, петък, събота и неделя, което означава, че утре можете да очаквате 2-ри епизод.

Здравейте,Радваме се, че ви харесва. Можете да очаквате много забавни и драматични моменти в следващите епизоди.

Много добре... Интересно се получава. Но някои образи като Ферхунде липсват. Но нищо... Само да добавим: "затръвшКва" се пише без "К" - "затръшва".

Да,и аз това питам...

Как се казва мелодията от 05:58?

Как се казва песента на19:28минута?

Ох,стига си спамил.Заглавието е променено,не сме толкова глупави,че да не знаем,че се казва Al Yazmalim.Като не ти харесва не го гледай.

Здравей,Песента няма точно име,но можеш да я потърсиш в Google,търсейки:Umutsuz ev kadinlari-Jenerik Muzigi Korkma