Анелия си призна: дъщеря й била кифличка, но направи важно уточнение!

Певицата откровено за отглеждането на тийнейджър

Яко е! 16 0
6 505 · 6 505
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

"Определено моята дъщеря е малка пораснала кифличка". Така поп-фолк певицата Анелия описа дъщеря си Ивон, която от време на време попада под прожекторите на медийното внимание.

По думите на Анелия дъщеря й е напълно нормална тийнейджърка. "Ивон е по-будно дете и се развива по-бързо", коментира тя.

Звездната майка сподели, че има нормални разговори с дъщеря си за възрастта й - секс, любов, наркотици. И тя, като повечето майки, й е купувала книжки за промяната на тялото. 

Анелия призна, че вероятно фактът, че има постоянно фризьори, стилисти и гримьори около нея, е причината дъщеря й да я копира по визия и да се гримира. Но бе категорична: силикон в устните няма. 

"Татко й много я глези, но това е нормално, защото сме разведени", допълни още Анелия. По думите й обаче децата не трябва да разполагат с твърде много пари, защото това ги покварява.

 

Яко е! 16 0
6 505 · 6 505
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Научих се без да гледам, да виждам,без да слушам, да чувам .. научих се със сълзи да се смея .. да търся докато намеря .. но без теб не се научих да живея .. !!
Виж цялото описаниеСкрий описанието