shokoladka_

Images @ MyNiceProfile.com

ангела е ангел лети високо и трудно се достига Една много красива поговорка гласи- Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна.

Movies Comments PicturesMore Images @ MyNiceProfile.com


❤‿❤
"Докато в сърцето ти има безпокойство,ти живееш.. Докато в очите ти гори огъня на мечтитети ,ти живееш..Научи се да живееш свободно ,като порива на вятъра..Научи се да се люлееш,като вълните на морето...Разтвори обятията си,за да посрещнеш,всеки миг..Нека всеки миг ти подари въздишка..Докато в очите ти блести любопитство, ти живееш..Докато в сърцето ни има безпокойство,ти живееш.."
✥ ~ ❅ ~ ☃ Зимна приказка ☃ ~ ❅ ~ ✥Зимата е време на приказки за любовта, за семейството и приятелите, истински приказки за живота! Да си пожелаем прекрасна зима с много сняг и зимни въздишки! Подаръци и хубави мигове за всеки.
*******************************************************************************
Край елхата е прекрасно! Вашата Коледна елха е накичена с вашите желания и мечти, стремежи и съкровени искания към Вселената! Нека има Любов за всички! Нека има топлина за всички! ♥ ♥ ♥
*******************************************************************************
♥.._██_...
....(´• ̮•)
..♥( . • . )
...(... • .. )..ツ★♥ :* JuSt sMiiile ツ★ Пожелавам на всички да имате до себе си едно любящо и топло сърце с което да споделите най-щастливите си мигове в Коледната и Новогодишната нощ... :)

Лесно е да си съблечеш дрехите и да правиш секс. Хората го правят постоянно , но да отвориш душата си , да пуснеш някого в мислите си , да му позволиш да види сълзите ти, да узнае за всичките ти мечти , страхове и надежди – това е истинската голота... ~F.
♥.•*¨`*•.¸.•´
"Да те обичам със затворени очи е като да те обичам сляпо.
Да те обичам, гледайки те,
би било лудост...
Аз искам някой да ме обича лудо."

Мина време и аз обикнах много жени. И както ме прегръщаха ... и питаха дали ще си спомням за тях , им казвах : "Да , ще те помня". Но единствената , която никога не забравих , бе тази , която не ме попита
ツ★Довери се на този , който може да види три неща в теб: Тъгата зад усмивката ти ! Любовта зад гнева ти ! И смисъла зад мълчанието ти !

✿„Обичайте нещо живо – човек, животно, растение – и то може да умре. Повярвайте на някого и може да ви заболи, бъдете зависими от някого и той може да ви разочарова…Минете в по-горно измерение и ще бъдете възнаградени с болка и щастие. Един пълноценен живот е наситен с болка. Алтернативата е да не се живее истински или да не се живее изобщо.“ Морган Скот Пек

Ако искаш да си с тен.... направи деня си слънчев ;)

Най-голямото разочарованuе uдва от фаkта,че хората,kоuто обuчаме,са същuте онезu, kоuто нu kарат най - много да страдаме!
~~~~
Oбичаме хора, за които сякаш сме мъртви,
а тези, чийто сърца туптят за нас,
подминаваме с лекота. . . =[[
~~~~
„Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят...
~~~~
МРАЗЯ ДА ДАВАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ И СЛЕД ТОВА ДА НЕ ГО ОЦЕНЯВАТ!
~~~~
За света може да си само човек, но за един човек да си целият свят!!!
~~~~
Всеки се ражда човек.. Но не всеки остава такъв до края
~~~~
Научих се без да гледам,да виждам.Без да слушам,да чувам.Научих се сьс сьлзи да се смея.Да тьрся докато намеря
ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ
Като деца си мислехме утре на какво ще си играем, а сега си мислим утре живота каква игра ще ни изиграе.
ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ
Един ден ще ме попиташ кое е по-важно за мен - ти или животът ми, аз ще отговоря - животът ми, и Ти ще си отидеш без да знаеш, че Ти си Моят Живот !!!
*****************************************
Никога не приемайте някой просто за даденост ! Прегърнете го близо до сърцето си, защото може да дойде момент, в който да разберете, че сте загубили Диамант, докато сте били твърде заети да колекционирате камъни..!
*****************************************
За да има голяма любов трябва малка да има ! За да има последна любов трябва първа да има ! За да има любов трябва аз теб да имам ! Потърсих те, за да те срещна ! Докоснах те, за да те усетя !
Поисках те, за да те имам ! Дадох сърцето си, за да ми дадеш твоето ! Обикнах те, за да открия, че любовта е страшна стихия !

Хората отвръщат с много по-силна жар на злото, отколкото на доброто, защото благодарността е бреме, докато отмъщението е наслада.

Половината от нашите грешки в живота идват от чувства там, където сме длъжни да мислим и от мисли там, където трябва да чувстваме. (Джаки Колинс)

Жена която ти дава любов и не иска нищо — е безценна. Жена която ти иска пари, за да ти даде любов — не струва нищо.

You are always on my mind...
Always in my heart...
Always in my dreams...

Ти си винаги в мислите ми ...
Винаги в сърцето ми ...
Винаги в сънищата ми .
~~~~~
Защо се боря да преживея, когато живея за да се боря, какво се опитвам да дам, когато никой не ми дава да опитам и за какво умирам да живея, ако живея за да умра
~~~~~
-------------
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие! Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил!
-------------
Всичко идва при този, който умее да чака!
Предимството е за онези, които умеят да чакат-търпението е всичко онова, което ни липсва!
-------------
Приятелите са ангели които ти помагат да се изправиш на крака в моментите когато крилете ти не помнят как да литнат ..
Обичай приятелите си не затова че са велики а затова че са твои!!!
-------------
1. Никога не чакайте нещата просто да се случат – борете се за това. Не очаквайте нещо да ви се даде наготово, създавайте го, търсете го, бъдете активни.
2. Ако капка вода падне в езерото, губи идентичността си и изчезва. Но ако тя падне върху лист от лотос, тя ще блести като перла. Винаги има начин и вие да заблестите.
3. Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.
4. Закотвен в пристанището, корабът е на най-сигурното възможно място… но неговото предназначение не е той да стои там.
5. Когато имате успех, имате много доброжелатели. Когато обаче го загубите, тогава наистина разбирате кои са вашите доброжелателите.
6. Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Никога не приемайте някой просто за даденост. Прегърнете го близко до сърцето си, защото може да дойде момент, в който да разберете, че сте загубиил диамант, докато сте били твърде заети да колекционирате камъни.
~~~~
Живота има две страни!
Едната светла,другата мрачна.
А времето...има сигурни и опасни дни.
Пътнико,които си играчка в ръцете на мрака не се сърди нито на времето,нито на живота.
Защото всичко хубаво,е следвано от злото.
~~~~
Обичам да обичам... Мразя да мразя... Вярвам, че ще повярвам... Страх ме е, че не се страхувам... Давам, каквото нямам... Падам, но не губя... Спирам, но това не е краят...!
~~~~~
Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите. "Малкия Принц"
~~~~~
Оцени това което имаш, докато го притежаваш !
~~~~
”Любовта е дива сила. Когато се опитваме да я обуздаем, тя ни унищожава. Когато се опитваме да я поробим, тя ни превръща в свои роби. Когато се опитваме да я разберем, тя ни довежда до объркване на мислите и чувствата“.
"Когато силно искаш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да постигнеш желанието си."
„Онова, което се е случило веднъж, може никога повече да не се случи. Но всичко, което се е случило два пъти, със сигурност ще се случи и трети път."
"Рискувай всичко в името на възможността и се разграничи от всичко,което те ограничава в света на конформизма."
Пауло Куелю
~~~~~
Да обичаш е не да забравяш,а да прощаваш.Не да слушаш,а да разбираш.Не да гледаш,а да чувстваш.Не да си тръгваш,а да оставаш...
~~~~~
Ако още си влюбен в някого,с когото си се разделил,това означава,че си обичал истински. Ако знаеш,че другият изпитва същото,значи не е трябвало да се разделяте!!!...

Обичането е като дишането. Още с раждането го умеем. Обичаме всеки,който ни се усмихне,който ни вземе на ръце и ни гушне. А после,растейки,ставаме все по-пестеливи на обич. А страшно ни се иска,когато ни налегне самотата,когато си отидат всички приятели,когато ни напусне щастието,да има някой, който да ни каже: "Аз съм тук! Аз съм с теб! Няма да те изоставя никога!"...

Казват,че любовта не е да намериш някой,с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш...

Някои хора преминават набързо през живота ни. Други спират и оставят дира в сърцата ни. После никога не можем да бъдем същите...

Това,което казваме не наранява толкова,колкото това,което премълчаваме. Премълчаната истина,че любовта си отива,че светът вече не е за двама,че леглото вече е тясно от легналото помежду ни отчуждение, се усеща във всеки поглед,във всеки опит за нежност. Най-вече - в целувките.Любовта,когато се сбогува,най-силно целува...
~~~~
''Не е важно дали си прав или грешиш, а колко пари изкарваш когато си прав и колко губиш когато грешиш'';
~~~~
''Емоционалната игра е смъртоносна. Двете емоции, които движат света са страх и алчност. Когато пазара върви нагоре, алчността се усеща почти физически'';
~~~~
''Аз не играя в рамките на съществуващите правила, а се стремя да променя правилата на играта.''
~~~~~
"Най важното нещо в живота не е да превръщаш в капитал печалбата си. Това го може всеки глупак. Истински важното е да извлечеш печалба от загубата. Това изисква интелект. В това се състои разликата между умният човек и глупака."
~~~~
"Познах добро и зло, грях и добродетел, правда и неправда; съдих и ме съдиха; минах през раждане и смърт, радост и мъка, рай и ад; и накрая разбрах, че аз съм във всичко и всичко е в мен. Ажрат Инайат Хан"
~~~~
Не е важно от къде си тръгнал и какви грешки си направил! Важно е къде , ще бъдеш и какво ще постигнеш.Когато гледаш назад-гледай с усмивка и мисли за хубавите неща,които са ти се случили в живота,защото , те са най-ценните.Живей за хората-не за мнението им! Всеки е уникален и различен...Всеки страда и всеки обича, а после плаче и дълго мълчи.Всеки вярва в някого,доката той не го нарани... Затова живей за себе си и за хората,които обичаш ;)
~~~~
Човек не може да има всичко, но за да получи това което наистина си заслужава, трябва да е готов да изгуби някои неща от които всъщност няма нужда :))
~~~~
ТОЛКОВА Е ХУБАВО ДА ОБИЧАШ И ДА СИ ОБИЧАН!
КОГАТО ОБИЧАШ, ЦЯЛАТА ТИ ДУША СИЯЕ!
ЩАСТЛИВЕЦ Е ВСЕКИ, ПОЗНАЛ ЛЮБОВТА!
НЕКА НЕ СЕ УМОРЯВАМЕ ДА Я ТЪРСИМ...ДОРИ ДА ТИ ОТНЕМЕ ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ!
НО ОТКРИЕШ ЛИ Я...НЕ СЕ ИЗМЪЧВАЙ, ЧЕ ЩЕ Я ЗАГУБИШ!
РАДВАЙ СЕ НА ВСЕКИ МИГ ПРЕЖИВЯН ЗАЕДНО, КОПНЕЙ ЗА СЛЕДВАЩИЯТ, ИЗГРАЖДАЙ "КУЛИТЕ" НА ЗАМЪКА ОТ СПОМЕНИ...И КОГАТО ЕДИН ДЕН ТЯ СИ ОТИДЕ, ЖЕЛАНА, ИЛИ НЕЖЕЛАНА, НЕКА ИМА КЪДЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАШ ИЗ "КУЛИТЕ НА ЗАМЪКА" ОТ СПОМЕНИ..
~~~~
Хората казват , че се забравяло и времето лекува ...........Но може би забравят понякога че болката е прекалено силна .. И не винаги можеш да се пребориш с нея
~~~~
Когато нещата стават уж на шега и уж за кратко , тогава се случват най- хубавите и завинаги
~~~~
Усмивката не може да бъде купена, измолена, взета назаем или открадната, защото тя е нещо, което няма стойност, ако не е дарена от сърце!
~~~~
Ако си струва да го направиш, значи си струва и да прекалиш.
~~~~
Често съжалявам за думите си, но никога за мълчанието си.
~~~~
Никога не съжалявам за нещата които съм направила, а само за тези които не съм!
~~~
Не всичко правя,но което правя,го правя от сърце!
~~~~
Идва миг, в който разбираш, че всичко, което си смятал за даденост, е вече безвъзвратно изгубено, а всичко, което искаш, може никога да не бъде твое, защото си изгубил способността си да преценяваш кое е истински ценно
~~~~
"Жената която ти дава любов и не иска нищо – е безценна. Жена която ти иска пари, за да ти даде любов – не струва нищо''
~~~~
Дръж тези, които обичаш, близо до себе си, кажи им шепнешком колко много имаш нужда от тях, обичай ги и се отнасяй с тях добре, намери време да им кажеш “извинявай”, “прости ми”, “моля те”, “благодаря” и всички думи, изразяващи любов, които знаеш.
~~~~
Истински страстната целувка предизвиква в мозъка същите химични реакции, както скоковете с парашут и стрелбата с пистолет. Занимавайте се с любов, а не с война!
~~~~
На този свят не е лесно да си добър. Трябва да си достатъчно силен за да понесеш последствията от добротата!
~~~~
Когато любовта и страстта станат приятели, те принасят в жертва и сърцето и душата.
~~~~~
Има случаи, когато мълчанието е злато и други, когато думите са злато
~~~~
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели! Не търси отмъщение, то идва от съвестта на другия.
~~~~
Пази сърцето си, не съм добра за тебе,обичам себе си, с теб убивам време !!!
"ЩЕ ИЗМИНА ТОЗИ ПЪТ САМО ВЕДНЪЖ И ЗАТОВА НЕКА ДОБРОТО , КОЕТО МОГА ДА НАПРАВЯ НА НЯКОЕ ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, ГО НАПРАВЯ СЕГА. НЕ БИВА ДА ПРЕНЕБРЕГВАМ ТОВА , НИТО ДА ОТЛАГАМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО , ЗАЩОТО НИКОГА НЯМА ДА ИЗМИНА СЪЩИЯТ ПЪТ. "
~~~~~
Тръгни една минута преди да станеш излишен и знай, че другия ще съжалява повече!
~~~~~

Никога не съм разбирала еманципацията.Нито вибраторите.Никога не съм искала да бъда мъж или да приличам на такъв.Не разбирам жените, които обезателно искат да командват парада и които са се превърнали във властни мъжки момичета.Не разбирам и тези, които умират да си залепят плочките и да си зачукват пироните сами, за да може после да ги похвалят, че са еманципирани жени.Не разбирам жените с мъжки професии, нито тези които се гордеят с това, че нямат мъж до себе си.Не разбирам и когато жените гордо заявяват „Аз съм напълно независима от мъжа ми” В такъв случай защо изобщо са ви мъжете, момичета?

"Tака съм създадена,че предпочитам да се усмихна, вместо да се намръщя, да погаля - вместо да ударя, да повярвам - щом ме погледнат в очите... Много пъти са ме лъгали. Дори най-скъпите, най-близките.... Обичта ми са тъпкали с думи са ме оплитали - и пак ме гледаха в очите. Може още сто пъти да ме излъжат. Нека. Едно не ис...кам: заради стоте измами веднъж да не повярвам само на очите, които наистина са били искрени."

"И за двама ни ще е ужасно,ако при срещата ни аз си мисля,че съм център на твоя свят или - още по-лошо - ти позволя да се превърнеш в център на моя...В никакъв случай!"
~~~~
Prohibition never stood a chance against exhibition. It's human nature to be free. And no matter how long you try to be good, you can't keep a bad girl down ! ;)
~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“ Да обичаш – това значи да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел. ” У. Шекспир
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Животът е предизвикателство - приеми го!
Животът е песен - пей я!
...Животът е мечта - осъществи я!
Животът е игра - играй я!
Животът е любов - наслади й се
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Любовта ...
Не да забравяш, а да прощаваш ...
Не да слушаш, а да разбираш ...
Не да гледаш, а да чустваш ...
Не да си тръгваш, а да оставаш ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Лесно е да умреш за човек, когото си обичал, но е трудно да намериш
човек, за когото да си заслужава да умреш."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Любовта минава за два месеца.
Голямата любов за няколко години.
A истинската любов...
Истинската любов променя живота ти!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Героят е посветен и верен на своя път, не се отколонява от натиска на страх и тревога отвътре и на заплахи и конвенции отвън.
~~~~
Хората влиэат и иэлиэат от живота ни, но теэи които обичаме винаги са в сърцето ни...!!! ♥
~~~
Идва момент в живота ти когато осъзнаваш:
- Кой има значение
- Кой никога не е имал
- Кой няма вече да има...
- Кой винаги ще има
...Така че не се терзай за хора от миналото.Има причина те да не са част от бъдещето ти.
~~~~
-Това е невъзможно - казала Причината. -Това е безрасъдство - казал Опитът. -Това е безполезно - отсякла Гордостта. -Опитай... - прошепнала Мечтата... :)
~~~
Живей, когато дъх не ти остава. Живей, когато искаш да умреш. Живей, когато шанс не ти се дава и тичай без да можеш да се спреш.
~~~~
Искам да те прегръщам, когато заспиваш. Да те докосвам, когато сънуваш. Да те целувам, когато се събуждаш!
~~~~
Искаш да те чакам дълго, искаш да обичам бавно,
сякаш си в приказка безкрай. Но не искам да ме спираш,
ти май още не разбираш,...че живеем само по веднъж.
Може и да няма утре искам с теб да живея.Мога и да те оставя,
мога и да те забравя,но нали сме стигнали далеч.Давай нещо да се случи
пък каквото се получи,че живеем само по веднъж. :)))))
~~~~ :)
cool
Инфо
enrigue iglesias 03:09

enrigue iglesias

378 02.08.2010

Marc Anthony 04:00

Marc Anthony

222 02.08.2010