Клип Коментар

Като ще събаряте паметниците от социализма, демонтирайте и разрушете милионите километри прекарани електоропроводи, водопроводи, пътища, жп линии, електроцентрали, заводи........ Режимът на Живков, за 30 години направи всичко това, а сега за 30 години не могат да сменят тръбите в едно село. А и между другото, драги капиталистчета изчадни на 90-те. Като не ви харесва старият строй, спрете да използвате благата, които ви е направил. Направете си нови, изчадия проклети. Или направи се махайте от държавата.

Масово обвинявате циганите, които си продавали гласа си за пари, ппък не се виждате вие, феновете на този. Продавате се за бензин.

Тези двете кукли , които последните 2-3 години взимат по 200 бона годишно за да промиват мозъците на народа от една много известна неправителствана огранизация (проверете в гугъл) се хванали да правят реклама на бъдещият спасител на нацията.... хахаха. Колко ли сърца ще спечелят с тази долна и черна пропаганда.

:) :) Добър стратег. Твоето е загуба на време. Не се мисли за патриот играейки с българия. Много е лесно като преди началото на кампанията с добавил няколко стотин единици техника и нереално високо количество ресурси.

:D :D Ти намери това място, или мястото намери теб ? Явно тотално опростяваш 12-16 годишната си аудитория или пък просто хотелиера не си дава сметка, че представителите на тази аудитория не биха си довлекли пиянските задници на подобно място.....Явно хонорарът ти е доста нисък за да се възползва от услугите ти.

Какъв е този култ към личността и боготворене на домашните любимци. Някой изобщо знае ли какво се случва по фермите и кланиците където отглеждат животните с, които закусвате,обядвате и вечеряте. Всички сте лицемери. Какви са тези двойни стандарти. Значи на майната им на няколко стотин килограмовите бици и прасета, които живеят в клетки 2 на 1 метър, пък хайде да сме милосърдни към свръх голямата популация на котките, които сами си търсят белята.

Какъв е този култ към личността и боготворене на домашните любимци. Някой изобщо знае ли какво се случва по фермите и кланиците където отглеждат животните с, които закусвате,обядвате и вечеряте. Всички сте лицемери. Какви са тези двойни стандарти. Значи на майната им на няколко стотин килограмовите бици и прасета, които живеят в клетки 2 на 1 метър, пък хайде да сме милосърдни към свръх голямата популация на котките, които сами си търсят белята.

Това не са хора за ИЗРОДИ - особено последният.Що народ е измрял заради тяхната алчност и лакомия.

Сносен и качествен влог. Продуцентът вместо да лансира блоговете на килограм с крадени клипове, по добре да пренасочи средствата си изцяло върху подобен тип, но алчността им е безгранична. А и голяма изненада да са допуснали този клип да излезе на яве. В началото ясно показваш скийншотове на сайтове от конкурентни медии....Всички получават големи обещания от странна на продуцента, но щом дойде време за плащане повечето канали си остават с 10-15 клипа.Този сайт заприличва на лайнарник.

Няма с какво да си убива времето мързеливото софийско племе и се занимава с глупости.

:X :X що за недъгави разсъждения.......закърмени с мляко???? ДА, НО С КАКВО МЛЯАКО?????

Това, че някой блъска по 3 бона на тези ИТ дебили да не ги прави по специални, че точно те ще ми се правят на компетентни да коментират по висшите от тях. Да не забравят, че същите тези абитуриенти все още имат шанс да не тръгнат по пътя на ИТ-то и да си съсипят живота като тях.

Последната половина година се появиха поне 200-300 монетизирани новопръкнали се канла и профила, който бълват непрастарнно какви ли не глупости крадени от youtube. Нито един от тях не просъществува повече от месец-месец и половина. Vbox7 им дава щедри обещания за хонорар, за големи пари но като мине месеца и не получат нищо или пък 10-15 лева за 100 часа труд сами си трият акаунтите. Този колко ще просъществува?

Голяма част от индивидите тук (големите "ВИП-ове") за първи път виждат текстовете, а някой дори нямат срама и ги четат.Чалгата няма нищо общо с това все пак. Едно е да научиш цяла песен на наизуст когато ти плащат по 4 бона на участие, съвсем друго е да си направиш труда на научиш 2 реда, в замяна на безплатната реклама в този сайт.Нека всеки, който се има за родолюбец или поне уважава Вазов се вслуша утре в думите на президента - дали ще спомене кой ни е освободил и от кого?

ХАХХА сугуртно тези дебил -автора празнува в момента, понеже в блиц му сложили това изсрано лайно (клипчето му), като новина в сайта. Блитз. Вече тотално деградирахте.Тези класациийки се правят от 14-15 годишните потребители на вбокс, с надеждата същите тези да им плащат заради гледанията, които генерират тези недъгави клипове.Всички знаят акъла на 15-16 годишните,но може и да са изкопирали на готово класацията правена от някой филипинец в някой сайт със слайдове.

Първоначално тръгнаха с разни класации, но мераклиите за бързи пари виждат, че вбокс накрая им изплаща жълти стотинки, и ето че идва ред и на влогърите.След две седмици какво да очакваме?

Защо с приоритет е помислено за колегите в офиса?А защо например пренебрегвате, миньорите, земеделците,металурзите,моряците и всички останали, които цял ден не лентяйстват зад бюрото на топло?АААА забравих. Тази пасмина предимно обитаваща сердика е най-платежоспособната група в българия, което разбира се не е останало незабелязано от маркетинг идиотите, които заливат ефира и мрежата с реклами целенасочени към тях. И разбира се вие да не остането по-назад.....

Ще се изповръщам при вида на татуировките и, далеч преди да са ме обзели каквито и да е други чувства и намерения.

И защо никоя не е татуиарна?Извод: Всички 16 годишни кифли, които се татуират да знаят, че не са по хубави с някоя пеперуда на пу*ката.А тези онлайн продуцента, направо са смешни, като измислят такива заглавия. От къде тези зная, че сред останалите руските, които не са ИЗВЕСТНИ НЯМА ПО КРАСИВИ от тези? Но разбира се заглавието трябва привлече повече клиенти, които да гледат спама и рекламите преди клипа.

Какви са паразити за да печелят на чужд гръб тези ъплоудъри.Някой си прави труда да измисли и да заснеме видео за прилагането на съответните трикове.А бай ганьо ще го открадне и само ще го продава на рекламодателите.