simony_fan_of_all

http://simona-love-all-and-everything.tumblr.com/
https://twitter.com/simonyloveall
cool
Инфо
Клип Коментар

Уникален е сериала, обаче не ми харесва особено много финала, очаквах да има много по-голямо развитие.. Благодаря за хубавите субтитри! ☺️❤️

Благодаря страшно много за прекрасните субтитри на всяка една част, от всеки епизод!!! Сериала според мен е невероятен, и би трябвало да го пуснат по телевизиите! (love)

кога се очаква да излезе следващия сезон? :( .. Невероятен сериал наистина! (bow) <з

Ужасно много харесвам сериала! Искам само да разбера дали ще има 2-ри сезон? (love)

Според мен, се е получил повече от прекрасно клипът ти! Браво, страшно много ми хареса! И мерси много за картичката. :* (love) А и може ли да те помоля да ми кажеш имената на повечето сериали, тъй като се заинтересувах, а разпознах единствено Arrow, Teen Wolf, The Original. (hug)

Уникална песен! (love)

razbrah, razbrah. Do sega se zanimavah i chetah spoileri, intervuta i tem podobni. :)

Просто не знам какво да кажа, толкова е гадно, че Деймън умря и може би няма да се върне.. Винаги съм била Делена/Деймън и вчера като изгледах епизода, просто това с Деймън ми дойде като гръм от ясно небе... Според мен, ако Деймън не се завърне ще има доста отказали се фенове от сериала! Деймън/Делена Завинаги! (love) (love)

Според мен, изобщо не трябваше да е такъв края на сезона. Аз лично, винаги съм била Делена/Деймън, не очаквах такъв край на сезона, наистина. Хареса ми много епизода, но според мен ще има много отказали се фенове от сериала, тъй като повечето, които гледат сериала са Делена/Деймън. Пък и Джеръми и Бони също много гадно се получи това с Бони, че и тя ще умре :/ :/ ;( ;( ;( ДЕЙМЪН/ДЕЛЕНА ЗАВИНАГИ!

Изгледах всички епизоди, до 75 епизод на български, а от него нататък на испански,не разбирах почти нищо, но все пак по картината се разбираше поне малко. Просто искам да кажа,че това е един невероятен сериал! Просто нямам думи (H) ТАКАВА ЛЮБОВ.. (H)

Олеее, страшно много ми хареса епизода! Според мен си заслужаваше чакането, беше страшно интересно, миличко, сладко, тъжно, весело на моменти, като цяло беше страхотен епизод!

дам, видеото е невероятно, но не е с особено хубаво качество, тъй като по някакъв начин, от някой е изтекъл клипа, защото трябваше да излезе на 3.11 (неделя) с хубаво качество в youtube в канала на момчетата :) (hug)

да определено! (love) И мерси много за субтитрите (love)

ПРОСТО ТИ СЕ ЧУДЯ КАК ВИНАГИ КАЧВАШ ВСИЧКО 1-ВА И ТОЧНО КАТО Е ИЗЛЯЗЛО, И НАЙ-ВЕЧЕ КАК НАПИСВАШ СУБТИТРИТЕ ТОЛКОВА БЪРЗО И ВИНАГИ СА ПРАВИЛНИ ПРОСТОО..НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА..КОЛКОТО ДО ПЕСЕНТА, ДЕМИ ВИНАГИ Е ПРАВИЛА НЕВЕРОЯТНИ И ЧУВСТВИТЕЛНИ ПЕСНИ !!

Песента е невероятна! Просто няма такава ! УНИКАЛНА Е ! Сигурно е, че ще стане ХИТ !!!

Аййййй Благодаря страшно много ! (H) (H) Страхотен еее ! (H) (H) Обичам тее ! (H) (H)

Ох Боже, Страхотно е :( :( :( (H) (H) (H)

О боже мой умирам. Уникален клип. Просто нямам думи ! ;( (love) (love)

Клипът е много невероятен наистина ! Моментите си подхождат с песента, абе наистина много хубаво е направено клипчето, поздравления :) (love)

Той е специален този клип, за теб специално съм го качила, тъй като знам, че много харесваш песента както и сериала! (love) (love)