siska_92

Казвам се Силвия! I'm BAD GIRL! (rock) Аз съм фенка на Майкъл Джексън и се гордея с това! Той е моят идол! Обожавам го, и това няма да се промени! Не ме интересува какво се говори за него!! Аз знам кой е Майкъл, и това е достатъчно!
Майкъл е
гениален танцьор, певец и ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК!!! Такъв ще си остане завинаги!! Той е в моето сърце и съм готова да го защитя от всички, които го обиждат! Никой няма основателна причина да го мрази! (love) Едно 15г. момиче е хванало за ръка 1г. си син. Хората я наричат уличница. Никой не знае,че тя е била изнасилена, когато е била на 13. Хората наричат едно момиче дебело. Никой не знае, че тя има рядко заболяване, което е причина за нейните килограми. Хората наричат един стар мъж отвратителен. Никой не знае,че той е имал сериозен инцидент, който е засегнал лицето му докато той се е биел за страната ни. Сложете това на стената си, ако сте против тормоза и стереотипа. 95% от вас няма да го направят.

"Красотата е това, което докосва душата ти,
което виждаш и би искал да дадеш, а не да вземеш.
При среща с красотата ти се чувстваш привлечен от нея
от дъното на душата си…
Красотата – това е да виждаш скритото,
да усещаш неосезаемото и да чуваш беззвучното.
Това е сила, зараждаща се в най-съкровените кътчета на твоето същество
и надхвърляща пределите на твоите фантазии."


Описание:
Майкъл Джексън:
"Иска ми се по някакъв начин да изчезна, така че хората да не ме видят никога повече.Това трябва да се случи в някакъв етап. Ще продължа да се занимавам с детска благотворителност, но няма да бъда видим. Да изчезна...това е нещо много важно за мен."

Мисля, че този цитат описва визията на Майкъл много добре:
"Великите духове винаги ще срещат яростни противници от посредствени умове." - Алберт Айнщайн

Цитат от Малкълм X, един от най-големите, все още най-недооценен граждански активист за правата на 20-ти век:
"Медията е най-мощното лице на земята. Те имат силата да направят невинните виновни и да направят виновните невинни, и това е властта. Защото те контролират съзнанието на масите. "
...журналистите се обучават как да промиват мозъка на обществеността да вярва на техните истории.

98% от българското население харесва чалга.Ако си от тези 2% които я мразят, копирай това в профила си
cool com
Инфо