sk8ter4e

Влизам от време на време, но иначе съм загърбила сайта..vibe-a не е същия,а и няма хора вече.
cool com grp bg
Инфо
Клип Коментар

октомври 2022, преди няколко дена излезе трейлъра

октомври 2022, преди няколко дена излезе трейлъра

Някои хора от бившите ловци нещо не могат да падат с достойнство-то не бяха ключове, не беше игра с крака...интересно.

Фотографа съм го избрала,сега остава и мъж за женене да намеря. хахах. Супер видео!

Само правят "слуш" и навън :D :D

:-3 (yes)

ЕПИЧНО!!! (Rock) (sweat) :@

Купил я тъс дъртата мърша...НА КЪФ СА ПРАШ ВА :D :D

:D :D Когато седнеш да го гледаш и извикаш "Ай пуснете Митачето бе!!" :D Само заради него го гледам..пълни ми душата тоз човек ;)

Кой ще остане тук като бягат всички? Възрастните хора,пиявиците(политиците) и циганите(които след 10-15 години ще са повече от българите).Еее да ви се невиди и песимизма и чудото! Трудно ще е,няма спор..ама един ден ще е различно. Не са се опитали и се отказват..хубаво бягайте-в тая държава няма място за страхливци ;)

Стига с тия приказки за емигриране и бягане! Нали тия деца са бъдещето на тая държава-трябва да се възпитават да я обичат и почитат. Ние в момента сме в лайната,меко казано,ама поне да ги научим да се борят един ден за нея,щото тарикати и боклуци винаги ще има.Поне те да могат да се оправят с тях. Да направят държавата ни отново каквато е била преди! За да израсне един човек свестен,родолюбив,честен трябва да го отгледаш така от малък-не да му казваш учи езици,щото тука няма живот,бягай! (bg)

:D :D Надъхвате мъжете повече от жените с този клип :D :D (drunk)

Таймингът е на ниво ;) Готино е (yes)

След края на мангата го почвам пак :D :D

Всеки има по една своя снимка от периода,когато е бил на 13-14 години и на нея мяза на .. :X .. и учудващо майките все тях искат да показват :DТъй,че нищо изненадващо няма в този клип :)

Много готина комбинация ;)

Отваряш топа- София ден и нощ,интервюта с порно актриси,вагини... :D :D нищо ново :X

Е ненене,тоз коментар :D :D Да не се ъпдейтне до Риненган,че тогаз ще стане мазало :D :D

Тъпи може да са,да :D :D то на интервютата петлачат като първолаци,да...ама правят яка музика. Мен лично тва ме вълнува..Повечето хора тука хранят музиката им..затва се ядосах. :D

Храните чалгата,храните и тия момчета,храните всеки един бг изпълнител..ем братче какво искате за Бога!?Колкото и да не ви се харесва песента е трепач и се слуша :-3