Яко е! 12 2
547 · 527
Vbox7.com
+ 20
Други сайтове
· Инфо
http://www.skvideostudio.com/

За нас

Повече от 15 години екипът ни работи в областта на сватбеното и семейно видео заснемане,което с времето се превърна в семейна професия и бизнес.Това е изключителна гаранция за качествена услуга и продукт,който получават нашите клиенти.

Фактът ,че се намираме на територията на прекрасния Търновград,ни позволява да използваме естествения декор от неповторимата панорама на старата столица Велико Търново,както и великолепните забележителности на Арбанаси .

С удоволствие се отзоваваме и на клиенти от цялата страна.Удобното географско положение на старата столица ни позволява да сме неизменна част на много сватби в Арбанаси, Варна ,София ,Правец,Габрово, Севлиево, Троян, Плевен,Русе ,Стара Загора, Казанлък и други градове в цяла България.

От дългогодишния си опит ние разбрахме, че най- важното за нас е индивидуалният подход с клиента. Изключително много държим на личния контакт и именно заради това настояваме освен информацията, която ще получите от нас по телефон или e mail , на неангажираща лична среща. Така Вие ще получите отговори на абсолютно всички въпроси и ще имате възможност да обсъдите с нас много детайли по сватбения филм ,а ние,от своя страна,ще се запознаем с Вашите персонални очаквания .

Професионалното сватбено видеозаснемане Ви дава възможност да запечатате не само спомена от най-важния и красив ден на живота-сватбата,а и да съхраните всеки момент,жест,поглед ,емоция.

Фотографът и Видеооператорът са хората,които са до Вас през цялото време и дискретно Ви напътстват ,консултират , съветват за обичаите и ритуалите по сватбения ден.

Креативният и качествен монтаж могат само да превърнат спомена от сватбения Ви ден в нещо вълшебно.

Ние работим с желание,използваме индивидуален подход за работа с нашите клиенти,разполагаме с професионална видеотехника и оборудване за нея. .

Имаме амбицията да налагаме собствен стил и визия в областта на сватбеното видео. http://www.skvideostudio.com/
Регистрация: 07.07.2015 г.
Гледана от: 0 потребители за 24 часа
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Нови клипове · Виж всички

Реклама