slancetoo9

Да, жена съм! Но аз имам достатъчно вътрешна сила, за да се справя в най-трудните си моменти.И когато прокапят сълзи от очите, то е защото съм се научила да изливам чувствата си. Да им се отдам не е слабост. Имам достатъчно достойнство, за да не падна
на колене пред никого.Достатъчно чест за да си отида, когато загубя битката! И достатъчно смелост, да се върна, за да спечеля войната!Да, жена съм! Но се държа по-мъжки и от много ''МЪЖЕ''!

В живота ми имаше хора, които галеха самочувствието си потъпквайки моето…. от които вместо подкрепа, получих пренебрежение. Сега стоят отстрани и се наслаждават на успехите ми,и няма сила, която да сломи духа ми! За това…….на тези, които ми се смееха, благодаря – без вас нямаше да плача! На тези, които не ме обичаха, благодаря – без вас нямаше да знам какво е обич. На тези, които нараниха чувствата ми, благодаря – без вас нямаше да знам, че имам чувства. На тези, които ме оставиха – благодаря – без вас не бих намерила себе си. Но на тези, които мислеха, че ще се проваля – благодаря най – много, без вас нямаше да успея……вече нямам нужда от такива “приятели” !!!

Когато красотата е в самите нас, тогава човек навсякъде открива красотата, навсякъде пръска любов, но за всичко това просто се иска човек да има сърце, да храни непрекъснато доброто, независимо какво му се случва

На другите не ставай роб. Само така ще имаш собствено достойнство и свой път. Само така ще вървиш с изправена глава и ще обичаш себе си. Бъди човек.


Външноста на човека е само като опаковката на подарък; изглежда лъскава и красива. Но по-вожно е какво има вътре в нея-дали е само празна кутия или там е скрито съкровище..

cool
Инфо