Клип Коментар

1:52Тука на някой да му прави впечатление, че има ГРУБА ПРАВОПИСА ГРЕШКА..... В УЧЕБНИК ?! И после защо децата не са грамотни.... май се пишеше презиДент, а не презиент......

До Елиханчо ..... Душицо... пише се санИтар.....

Премахнати....

Баси... все още настръхвам докато я слушам... Всеки ден докато съм на работа и колегите ги няма.. усилвам до дупка тази песен във фитнеса... Тази песен е за мнооого голямо помещение и звука до дупка... (при добра саунд система). Уникаааална еее... !!

Ама много сте прости бе ДЕЦА.То си е за ВАС. Много им дреме на учителите,че стачкувате или на когото и да е било.След еди колко си години ако сте по-малки или след 4 месеца ако сте 12 клас ще ви питам на матурите какво ще правите.Тези,които стачкуват

са единствено хората, които изобщо не им дреме какво става след 3-4г. или съответно след няколко месеца.Не си пилейте времето ами си сядайте на задниците и учете,защото с тия кирливи дипломи от даскало може единствено в Mc Donald's да бачкате....

3. със сигурност не изглеждат вече така нашите красиви места.Това,което ви съветвам горещо да посетите е0:45"Панорамата" в гр. Плевен. Един от малкото, даже да не кажа единствения музей, който наистина може да ти грабне вниманието и да не заспиш.

Мдамм.. като гледам това клипче и ми се плаче по две причини.1. Ако види някой чужденец ще каже, че трябва да сме супер безгрижен народ с подобни туристически обекти.2. Фотошоп - чудеса прави за подсилване на контраста и изчистване ... ;)

Хм... субтитрите наистина бяха покъртителни... vb0x_ благодаря ти, но първо се научи да превеждаш, а не чрез интернет преводачи. Забранявам субтитрите на този клип тъй като в общи линии превода не е кои знае какво.

exactly....

Къде си бе зверче... браво за клипчето... с всеки изминал клип ставаш по-добър в монтажа... браво браво :) {p}

Ах... мамин... :) {p}

Всички клипчета от предаванията на Джеф с превод ги има в канала ми :) Кликнете върху изображението горе в дясно на което пише Jeff Dunham, за да влезнете в канала с клиповете му :)

Абе... хигиена... Кой ги знае тия от ръководството на даскалото дали не са се стиснали за чистачки, препарати и т.н Пълна простотия.

(rock) (party)

А тъпака дето пише да земе да погледне, че това е ВТОРА ЧАСТ. Абе мн сте прости деба.. пишете преди да погледнете.. ВНИМАТЕЛНО!!!

Тая песен я има в Evolution Of Dance 1 :)

Ти виждаш ли се какво пишеш? Тоя клип е излезнал преди 2 дни... това е ВТОРА ЧАСТ!

Това е нов закон човече... беше предложен отдавна, но чак сега е приет.

Само не разбрах защо виждате само ромите на този клип, а и в крайна сметка и те са хора подяволите! Имаше толкова много българи в този град, че представа си нямате, но нали видиш ли заснели 1 ром и айде.. "само на циганите се помага" .... Тъп народ!