smartnews

Следвайте SmartNews в социалните мрежи:

Facebook / Twitter / Google+
/ YouTube / Vbox7

Smart News е онлайн издание, собственост на Смарт Нюз ООД, което предлага свеж, различен и провокативен поглед към новините.

Основният ни фокус са технологиите, културата, науката и дизайнът, но сме много повече от просто поредния новинарски сайт. Достигаме до по-широка аудитория и представяме новостите така, че да бъдат разбрани не само от специалистите, но и от всеки, който посещава сайта. Ние се стараем да обясним новините и да сме портал към бъдещето, през което всеки да може да премине.

Не си поставяме ограничения в тематиката, затова отразяваме и най-интересните новини и събития от областта на изкуството и социалния живот, отговаряйки на интересите и нуждите на младите и динамични хора в съвременния свят.

Сериозен акцент в Smart News са ревютата с видео и снимки на най-актуалните и търсени технологични продукти, в които авторите ни изразяват своето лично и независимо мнение. Нашите ревюта са обективни и представят всеки продукт такъв, какъвто е.

Благодарение на професионалистите в екипа ни и на верните ни читатели Smart News бързо се наложи като водеща онлайн медиа в България и получи престижно отличие още в първата година от съществуването си – второ място в класацията онлайн медиа на годината. Година по-късно ние отново бяхме номинирани и спечелихме трето място.

Това е Smart News – бъдещето на Smart културата.

Свържете се с нас на e-mail: office@smartnews.bg
cool grp bg avt part
Инфо
Клип Коментар

Ще проверим.

Възможно е. Няма как да кажем все още, защото не сме тествали модела.

Това не е реклама, а статия. Ако отвориш сайта дори може да видиш за какво е.

Защо да е? Това, че правим ревюта на клипове не значи, че караме хората да се самозабравят.

Това е информационен блок. Нещо много различно от ревю или друг тип авторски материал. Целта е да се информират потребителите чрез видео формат, както го правим и в сайта ни в текстови формат. За ползваните кадри сме дали кредит във видеото и описанието, както е редно да се направи.

Благодаря ти! Радваме се, че ти харесват :)

В подробното ревю ще покажем как се огъва и много повече.

Здравей,Клипът не е само за телефона и поради тази причина не говорим само за него. Реално обърнахме и внимание на компанията като цяло. За в бъдеще ще направим още такива видеа, които ще са насочени към определен модел и ще са по-задълбочени.Поздрави!

В описанието има линк към страницата му :)

Благодарим за точния коментар, dominiko!

Никой не Ви е изтрил коментара. Информацията, която споделяме е официално публикувана в сайта на организаторите. Ако те лъжат по някакъв начин, значи и ние сме ви подвели, за което се извиняваме.

Вече говорихме с админите на Vbox и те ще го заменят отново. Извиняваме се за неудобството!

Клипът е Ок, но се чупи нещо при качването. Опитахме да го заменим, но не се получава.

Music: Dan Taneff & DJ JOZE - Tonight

Благодарим! Наистина не е лоша идея и с интерес очакваме да видим YotaPhone 2. (yes)

Има техническо затруднение с клипа, което не е по наша вина. Това е причината да няма завършен финал. Ще го подменим малко по-късно.Извиняваме се на неудобството!

До Брезник.

Виж какво пише сайта на LG, ако не вярваш.А за YouTube имай педвид, че приложението ти плейва на 720p, тъй че и да има клипове 4K, тях може да ги гледаш на PC.

БРАВО! (yes)

Просто го пуснаха преди нас :)