smelka

http://www.rekata.org/
Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот.

Йоан 3:16
/> "Любовта е винаги търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута нито суетна. Не е груба, нито егоистинчна. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява и да понесе каквото и да било. Любовта няма край."

Раздавайте любов щедро навсякъде, като започнете най-напред от своя дом. Дарете с любов децата, съпругата или съпруга, съседите си… Нека, когато някой се разделя с вас, да се чувства по-добър и по-щастлив. Бъдете олицетворение на Божията доброта – доброта, която е изписана върху лицето ви, която струи от очите ви, която искри в усмивката ви и блика в топлия ви поздрав.

Любовта, която даваме и получаваме,
остава и само тя има значение,
Страданието изчезва.
Остава любовта.

Усмихвайте се един на друг,
усмихвайте се на съпругата, на съпруга,
на децата си, усмихвайте се -
няма значение на кого – и това ще помогне да
се обичате повече помежду си!Запомнете! Отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги! Кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.

Казвайте „обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Дръжте се за ръце и ценете моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас. Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете. Защото животът се измерва не с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Инфо
Клип Коментар

Любовта, която даваме и получаваме,остава и само тя има значение,Страданието изчезва.Остава любовта.

ga deen e

lo6a e

tupe eee :X

dotina e :D :D

tupa pesen :X

hybava pesen :D

mn go eqkaaaaaaaaaa :) : (inlove) (love)

mnogo e sky4no (vampire) :X ]:D

mngo obi4am da go gledsam :D :/ no ti si prekrasen za men no mi razbi sureceto (broken) i o 6e kak ;(

(no) mn tup film nali aha (burger)

eli mime vi estemi nai nai dobrite priqtelki :)

mnogo tupa pesen :D :D :D :D

pesenta emnogo q ka :| :D

qka ee (flower) (flower) (flower)

nqkoi ako moje da go prevede

Slava na Boga!

Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот.Йоан3:16

(y)

{pp} {pp} Blagodarqti Gospodi.Za tebe nqma nevazmojni ne6ta.Slava,Slava neka cqlata slava e za tebe Boje.