spirita

Отговор на индианския вожд Сиатъл до президента на САЩ Франклин Пиърс, който през 1855 г. Предлага на племето Дуамиш белите да купят земята им, а те да се преселят в резерват.

Големият вожд ни праща известие, че иска да купи земята
ни.....
Ние ще разгледаме неговото предложение. Защото разбираме, че ако не продадем земята си, ще дойде белият човек с пушката и ще си я вземе сам.
Но как може човек да купи небето? Или да продаде топлината на земята. Такава представа е чужда за нас. След като ние не притежаваме чистотата на въздуха, нито блясъците на водата, как можете да ги купите от нас?..........Ние сме част от земята и тя е част от нас. Ухаещите цветя са ни сестри. Сръндакът, конят и големият орел са наши братя. Пранинските скали, тучните ливади, топлината на конете и хората – всички принадлежат към едно семейство.Филм който трябва да се гледа:
http://www.kolibka.com/2.html
Великата тайна на водата 2
cool grp pro
Инфо
Клип Коментар

Жалко :)) Остава и Колаген да се появи

Браво за избора!! (handshake) (yes) :)

:X Паднах (yes) (wow) 100% истина

Уникални изпълнения на всички! (yes) (wow)

(star) (star) (star) (yes) Браво

(yes) (star)

(wow) (yes) (yes)

(shock)

Може и по-малко!

Изроди продажни! В Гърция е забранено и никой не може да си позволи подобна гнус. Не се ли срамувате бе политици продажни. Ще гниете в Ада, че унищожихте България. Слуги на богаташи и корумпирани мафиоти.

Евала!

(yes) Определено не му е чиста работата

Благодаря ти братко! (love) (star) (handshake) (yes)

(yes) (handshake) (star)

:D Много е яко!! хахаха Браво!

:D Много е яко!! хахаха Браво!

Впечатлен съм от трезвото мислене на момчетата и жените им.

Човешкото падение няма граници. Градивните неща се затриват и принизяват, а разрухата и деструктивното се пощуряват?!Това е престъпление срещу бъдещето. Какво градивно нещо даваме на бъдещето?

Феноменална

Епохално!