ssano

ОПИСАНИЕ - VBOX7-С- Уважение и респект към всички!Това e най-любимият ми сайт, благодаря за вниманието на създателя и на целият екип на сайта, със уважение и респект!!!Здравейте, наричат ме Красимир Михайлов.Няколко неща на този свят не можеш да си купиш:
/>

Уважение, Възпитание, Мъдрост, Любов и Стил!Обичам хубавите и красиви жени,но съм верен само на една,тя си знае коя е и вярвам във максимата,че красотата ще спаси света!!! Класата не се купува ,тя се притежава или я имаш или я нямаш!!!,,Намери в живота това, което искаш, разпознай го, когато го видиш. Имай щастието да го получиш - и способността да го запазиш."
АМИН.ТАКА ДА БЪДЕ.АМИН.Проверката е висша форма на доверието,а повторенито е майка на знанието...!!1!!... Роди ме мамо със късмет па ме хвърли на смет!
Великите мъже имат велики бащи!!1!!

Не обичам да съм под светлините на прожекторите.Мога да бъда душата на компанията,ако познавам хората.Оптимист съм до границите на рационалните очаквания.Не крещя,избухвам в редки случаи и заради това обикновено има голям ефект.Не обичам прекалените емоции,свръхреагирането,За премерените отношения съм.
Обичам да снимам,обичам природата и много пътувам.Обичам хубавата музика и хубавите филми.

Kазвам това, което мисля,човек съм на силните емоции и отдаденост, към професията, хобитата, любовта и.т.н.
Като цяло нямам склонност към излишен песимизъм и предпочитам да гледам по ведро на нещата.
Ръководя се едновременно от интелекта и от чувствата си.
Предпочитам разкоша за сетивата пред това да съм заобиколен от красиви и модерни предмети.
Имам непоклатими принципи, така че реша ли нещо, няма кой да ме разколебае или спре.
***********************************************************************************
Зодия - Близнаци.
По - китайския куче.Поправките и корекциите на грешките човешки и нечовешки също са полезни действия във живота на всеки нормален човек.

***********************************************************************************
Звездите в небето са блестящи но истинските са на земята. :)
Аз съм птица -> ,,Белоглав-Орел" А ти ?

***********************************************************************************
Интуицията е познание без думи, чувстване на истината без обяснения.
По- добре скоро от колкото никога тогава чуваме гласа на
сърцето си, което ни показва правилния път.
Това е избор, който правим най-трудно, защото трябва да се
потопи ме в света на страстта и да забравим за всички външни проблеми.
Игнорирането на вътрешния глас не е за предпочитане.
Интуицията е тази, която ни помага в трудни моменти тя е нашата
откритост играеща значителна роля в заобикалящия ни свят.
Приказките за любов без вярност и внимание не струват нищо.
*********************************************************************************Ду-шата винаги знае повече, отколкото разумът предполага.Винаги се чувствам щастлив, знаеш ли защо?
Защото не чакам нищо от никого. Да чакаш винаги боли. Животът е кратък. Затова обичай живота, бъди щастлив и винаги се усмихвай. Живей за себе си и запомни - преди да говориш - слушай, преди да пишеш - мисли, преди да нараниш - чувствай, преди да мразиш - обичай, преди да се предадеш - опитай!!! Преди да Умреш - просто-ЖИВЕЙ!!
-Уилям Шекспир


Ако желаеш успеха толкова силно, колкото желаеш да поемеш глътка въздух, ето тогава ще успееш!! Казано е от много велик за мен човек, който е тръгнал от нищото и е постигнал много. Написано е Ерик Томас!
Винаги човек може да допусне грешки но, живота не идва с инструкции. Нали за това са грешки от тях да се поучим...и да не ги повтаряме!Често прощаваме, когато не трябва...Често затваряме очите си за неща, които са очевадни...Често допускаме да ни наранят отново и отново...Често просто не ти стига малко: просто да кажеш ДОСТАТЪЧНО...Често несъзнателно нараняваме хора, които не го заслужават...За това винаги цени истинските хора до себе си.Тези които те обичат такъв какъвто си и тези, които ще са до теб до край, когато отвориш очите си за реалността! И не забравяй, че живота поставя всеки на мястото му и накрая всеки получава това, което заслужава!Това е самата истина за живота.
Човешката красота в най-простата си форма e като сандъче със съкровища. Може да е привлекателна и съблазняваща отвън, но това, което е истински ценно е отвътре. Няма смисъл да пазим сандъче със съкровище ако го няма ценното вътре!
Със някои хора пораснах със други навярно ще остарея! Има хора, с които се смея и такива, с които плача!Има хора, с които споделям, доверявам и вярвам! Има хора, които ме обичат и такива, които не ме обичат! Има различни хора в живота ми! Но най-хубавото е, че ги има онези, които никога не забравят, че мен ме има!!!,,Всички да са живи,само ние да не умрем!!!- ВАЖНО НЕ ТЪРСЯ СЪЖАЛЕНИЕ И ВНИМАНИЕ ОТ НИКОЙ!!!За всичко благодаря на Бога! Тези думи нанасят смъртоносна рана на дявола и във всяка беда доставят на изреклите го най-силното средство за ободрение и утешение. Не преставайте никога да го произнасяте и научете и другите да го правят” СВЕТИ ЙОАН ЗЛАТОУСТ– Бог е казал на мъжа-!,,Така е писано да бъде. Дадох ти жената, но всъщност дадох теб на нея. Направих те подвластен на силата и за да станеш по-силен ти. За теб жената ще е като водата в реката, която изглажда камъчето, полира ръбовете му, придава му по-красива и нежна форма. Приеми участта си и бъди благодарен! А сега се върни вкъщи и не забравяй какво ти казах: Жената е твоето огледало и твоят учител! А ти бъди нейната опора и подкрепа! Позволи и да те обича и я обичай и ти! Свали бронята си, отвори се за нея, покани я, приеми я. Позволи и да те покори. Защото това е единствената битка в живота, която се печели, само когато я загубиш.,,
Любовта е да имаш небето, а да искаш само една звезда. Да имаш морето, а да искаш само една капка вода! Да имаш света, а да искаш само един човек!!! Вярата, че се справяш е половината битка” ,,ЖИВЕЙ СЪС ХОРАТА,СЯКАШ ГОСПОД ТЕ ГЛЕДА И ГОВОРИ СЪС ГОСПОД ,СЯКАШ ХОРАТА ТЕ СЛУШАТ,,!!!-Любовта е в нас. Тя е навсякъде, тя е вътре в нас и ние я носим с нас. Да обичаш е най-хубавото нещо на света. Но кое е по-хубаво да обичаш или да си обичан-Нямат еквивалент!!!
- Ако печеля,печели цял един народ,ако загубя,губя само себе си!!!-ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ!!!РОДЕН ВЪВ ГРАД КАРЛОВО ; - ДЯКОНА И АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА!!! - НАРОДЪТ МЪЛЧИ,СТРАШНО ГЪРМЯТ ОКОВИ !!! ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ТУРСКО РОБСТВО - ПРЕЗ - 1878 - ГОДИНА; - роден на-18.07. 1837 - обесен на - 19.02.1873; - ТОВА Е МОЯТ ИДОЛ ОЩЕ ОТ ДЕТСТВОТО МИ!!! - ЕДИНСТВЕНИЯТ ИСТИНСКИ И НЕЗАМЕНИМ БЪЛГАРИН ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!! - ЩЕ ЖИВЕЕ ВЕЧНО ВЪВ СЪРЦЕТО И СЪЗНАНИЕТО МИ ЗАВИНАГИ!!! - Безпокой се повече за съвестта си, отколкото за репутацията си, защото твоята съвест - това си ти, а репутацията ти - това е, което другите мислят за теб.!! - Аз съм истински християнин и който твърди обратното ,той е грешник за мене!!!Обичам всички еднакво! родината си ,повече от собственият си живот и бих го дал за нея, милата ми татковина оттечество, великата Република България, бих умрял за тебе родино моя, ти си земен рай за мене и по-велико чувство от това не познавам!!1!! - ЕДИНСТВЕННИЯТ - А ТОВА ,КОЕТО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ ЗА ТЕБЕ СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ; - Във Република България съм роден,ял съм български хляб,а от него по-голям няма,учил съм във българско училище,служил съм във БНА български хляб и храна съм ял ! - Следователно какъв съм,вие сами преценете и си направете изводите и си отговорете !!!Това е от мен ,за неграмотните от днешното поколение, не за всички, със някой изключения, за тези които не знаят кой е Левски-Дякона-Апостола на свободата!!!Обичай,живей и се смей и ниĸoгa ,нe ce извинявaй зa любoвтa cи.И ĸoгaтo oбичaш,нe гo пpaви ĸaтo cтpaxливeц.Oбичaй cъc cъpцeтo cи,нe c yмa cи.Cъpцeтo нe пpecмятa ĸoлĸo дaвa,нe бpoи ĸoлĸo имa дa мy вpъщaт,нo нaй-вaжнoтo : нe cъжaлявaй !!! Да обичаш някой, който не можеш да имаш и бъдеш със него
е мъка и болезнено страдание по изгубената , единствена и голяма любов на живота ти , която само смъртта може да излекува!!!Това се отнася за едно нежно , божествено-красиво-Цвете , което тая и пазя дълбоко във сърцето и душата си и никога не ги е напускала още докато служех за родината си,тогава се запознахме повече не трябва да споделя , защото не е и нужно , тя си знае , че я обичам завинаги , независимо от обстоятелствата и разстоянието , което ни дели, винаги съм и желаел щастието и нищо друго,сега също и пожелавам да бъде истински щастлива , но дълбоко се съмнявам във това , сбогом моя несподелена и голяма любов,бъди жива и здрава и живей без мъка във себе си за мен !!!! Знам си като бял ден , че ти никога няма да ме забравиш нито пък аз тебе !!! p.s. ВАЖНО !!! - НЕ ТЪРСЯ от НИКОГО ВНИМАНИЕ и СЪЧУВСТВИЕ !!! - Mомче кара мотор с 210 км/ч и с момиче седящо отзад!

Момичето:--"По-бавно!Намали !Това е страшно!"
Момчето:--"Не,това е весело!"
Момичето:--"-Напротив,намали,моля те!"
Момчето:--"Добре,кажи че ме обичаш!"
Момичето:--"Хубаво!Обичам те!Сега намали!"
Момчето:--"Сега ме прегърни силно!"
*Момичето прегръща момчето*
Момчето:--"Сега може да вземеш шлема от главата ми и да си го сложиш на себе си!"
*Момичето взе шлема...*
На другия ден във вестника пише:
--"Мотор катастрофира,блъскайки се в каменна стена!В настоящия момент на мотора се намирали двама души и само един оцеля!--"...Всъщност момчето на половината път разбира че спирачките не работят но не казва на мoмичето,а го помолил да му каже че го обича и да го прегърне за последен път,също и да вземе шлема за да остане жива,без значение че това значело за момчето смърт!Ако и Вие обичате някого толкова силно сложете това във вашия профил! (love)Обичам,Цветелина Георгиева Янева-поп-фолк! (star)
Аз съм егоистичен, нетърпелив и малко несигурен. Правя грешки, губя контрол и от време на време съм труден за справяне. Но ако не можеш да се справиш с мен, когато съм най- лош, тогава със сигурност не ме заслужаваш, когато съм най- добър. (love)
Преди да си поставите диагноза за депресия и ниска самооценка се убедете,че не сте заобиколени от кръгли идиоти (star) Зигмунд Фройд!!!Продължавай да си блестиш,въпреки,че пречиш на някой,като го заслепяваш!Ето ти един цитат от едно произведение,сега в момента не мога да се сетя името му.

"Той я погледна в очите и разбра -това беше последният път,в който щеше да я докосне ..Тя никога нямаше да напусне сегашният си уреден живот,за да последва една закъсняла луда любов. Прочете в тях всичко ,но въпреки това с усмивка я погали,задържа я малко по-дълго в прегръдката си от обикновено и сподавено прошепна в ухото й :
" -Сбогом моя любов и до утре!
Никога не преследвай този, който веднъж е избягал от теб. Дори да го стигнеш, винаги ще помниш че той някога е искал да те забрави!Neden BITTI biliyormusun?
İnanmaya gücüm kalmadığı için BITTI.
Ne olursa olsun her defasinda peşinden geldiğim için BITTI.
İncittiğin yerler daha geçmedi diye BITTI…
Senden vazgeçerim sandığın için BITTI.
Uğruna gösterdiğim sabrı anlamadığın için BITTİ.
Zerre değişmeyeceğin için BITTI...
SEVIYORUM dediğin ama SEVGININ uğruna... hiç birşey yapmayacağını gördüğüm için BITTI.
BITTI! Zor oldu ama BITTI !!! Inan,ki bi tanem-biricik-nazli-canim-ashkim-benim-sevgilim !!! Umudum haylya sende unutma bu gerchei...!!! Selyam sana,inan bana,seviorum seni,unutma beni....!!! - Какво ми остана, освен суетата
да виждам очите си в нейното лято?
Да грея ръцете си в нейните песни
и тъй, по причини до болка известни,
да връщам на времето старо стрелките
и с нея отново да вдишвам мечтите
на спомени светли, деветнадесет годишни,
и с нея да тичам по стъпки предишни! - https://www.youtube.com/watch?v=ywTrzunoPhs - Това е много важен и ценен линк, само за ценители на Господ Бог и Иисус Христос и живота ви!
Това ,нека да ти е за урок друг път да не се ебеваш с такива батковци ,като мене,че не знаеш от де ще ти дойде,а бъдеш внимателна за в бъдеще,с хората около тебе,да ти имам възпитанието и културата!Описанието ти дори е фалшиво ,като тебе,дори не е лично твое,копнала си го от някой друг,, кифлест профил,, от вашето,, поколение,, и кво ве вижте ме отраканата или си леко открехната,а и се правим на интересни,само ,че без никакво покритие,на всеки втори или втора,ТИ ДОРИ НЯМАШ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ ЗА ПРОФИЛА СИ И СИ ТРЪГНАЛА НА МЕН ДА МИ ДАВАШ СЪВЕТИ И ДА МИ ФИЛОСОФСТВАШ!!! Край това е!Дано се вразумите цялото ви поколение от това ,което съм написал!Копвай и предай нататък!Важно!ТОВА Е ЗА ВСИЧКИ КИФЛИ ОТ СЕГАШНОТО ПОКОЛЕНИЕ,АКО СЕ ЧУСТВАТЕ ТАКИВА,ЗНАЧИ НЯМАТЕ РАБОТА ТУКА И СЪС МЕНЕ!!!.....Просто не се занимавйте със мене защото ви е бедна фантазията кво може да ви се случи и от къде ще ви дойде,опасно е за здравето и съм полицай и то не обикновен редови,така , че внимавайте особено много със мене,въоръжен и много опасен съм!И хапя , но нежно по вратленцето ,ушенцата,зърната на гърдите ви и навсякъде където можете и не можете да си представите!-ШЕГИЧКА!!!Това не се отнася ,за хората ,които обичам и уважавам,истински от цялото си сърце и цялата си душа!!!1!!! http://www.xn----8sblodh4afcnz8bzc.com -това си е за мое лично ползване,но който е любопитен ,може да надникне!!! ОбИчАш Ли ОбИчАй СиЛнО...мРаЗиШ лИ мРаЗи зАвИнаГи...Не СъЖаЛяВаЙ нИкОгА зА нИщо ЗаЩоТо ЕдВа Ли НяКоЙ тЕб Ще СъЖаЛи!!! ПлАчИ тИхО,сМеЙ сЕ вИсОкО,оБиЧаЙ сИлНо!!! И оТмЪщАвАй ЖеСтОкО !!! ТИ СИ ТАКЪВ,КАКВОТО Е ТВОЕТО СИЛНО ВЪТРЕШНО ЖЕЛАНИЕ!-
КАКВОТО Е ТО,ТАКАВА Е И ВОЛЯТА ТИ!
КАКВАТО Е ТЯ,ТАКИВА СА ДЕЛАТА ТИ!
КАКВИТО СА ТЕ,ТАКАВА Е СЪДБАТА ТИ!!! - НАПРАВИ ДОБРО, на ДОБРОТО ОТВЪРНИ с по- ДОБРО, на ЗЛОТО с Много по-ДОБРО, и ДАНО СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА , ЛЕСНО е ДА МРАЗИШ , ТРУДНО е ДА ОБИЧАШ и НЕЩАТА с ИСТИНСКИТЕ ДУМИ да НАРИЧАШ.!!
НИКОГА НЕ се ПРЕДАВАЙ!!!Р.Е.Н-бейбе!!!
''Пий там, където конят пие. Конят никога няма да пие лоша вода.
Сложи постелята си там, където е удобно на котката.
Яж плодове, на които се спира червея.
Смело бери гъби, на които има мушички.
Сади дърво, там където къртица копае.
Строй дом, там където змия се препича.
Кладенец копай, там където птиците гнездят в жегата.
Лягай и ставай с кокошките, ще имаш златно зърно за деня.
Яж повече зелено и ще имаш силни крака и издръжливо сърце, като на звяр.
Плувай често и ще се чувстваш на земята, като риба във водата.
Често гледай към небето, а не към краката и твоите мисли ще бъдат ясни и леки.Тоест към БОГА!!!
Повече мълчи, отколкото говори и в твоята душа ще дойде тишината, а духът ти ще бъде мирен и спокоен.'Един ден ще ме попиташ,кое е по-важно за мен - ти или животът ми, аз ще отговоря - животът ми, и Ти ще си отидеш без да знаеш, че Ти си Моят Живот !!!
******************************************************

Прекрасен ще е денят ми,
Ако знам, че се усмихваш,
Ако знам, че си добре,
Ако знам, че сърцето ти сияе !
Прекрасен ще е денят ми, дори и само при мисълта, че те има !
Виждаш ли, колко прекрасен може да бъде деня !!!
******************************************************

Седнал млад старец на дървен камък и чете изгорял вестник,че куцият надбягал влака!!!
Всичко онова,което държа и докосвам с ръцете си мога да изгубя – а всичко, което не искам да изгубя, пазя в сърцето си!
******************************************************

Никога не приемайте някой просто за даденост ! Прегърнете го близо до сърцето си, защото може да дойде момент, в който да разберете, че сте загубили Диамант, докато сте били твърде заети да колекционирате камъни..!.
******************************************************

За да има голяма любов трябва малка да има ! За да има последна любов трябва първа да има ! За да има любов трябва аз теб да имам Цвете мое!!!1!1!!! Потърсих те, за да те срещна ! Докоснах те, за да те усетя !
Поисках те, за да те имам ! Дадох сърцето си, за да ми дадеш твоето ! Обикнах те, за да открия, че любовта е страшна стихия! - ЗА ГРЕШНИ ДУШИ ЩАСТИЕ НЯМА,КЪСНО Е И ЗА ИЗВИНЕНИЯ!!!
Ще си позволя да цитирам Мери Лу Ретън:- там на място се е решило във Камен така да бъде И БЕЗ НИКАКВИ ПОДИГРАВКИ И ГАВРЕНИЯ СЪС НИКОЙ.!.-.
"Оптимизмът е магнит за щастие. Ако си позитивно настроен ще привлечеш хубави неща и добри хора към себе си."!.!....
Нека заедно да го направим! Да привлечем щастието към себе си!Амин.!. От някои оплюван,от други обичан...
но аз крача уверено в моята посока..!
Не мразя- наказвам с безразличие..!
Далеч съм от клюки,от завист и злоба...!
Помагам на другите,колкото мога...!
Животът ми ...низ от възходи и грешки /то грешките повече - чисто човешки./За признат грях има и прошка,грешка-човешка,човешко е да се греши,Божественно е да се прощава!!!
Какво да се прави...така го умея..
Обичам живота си ....и го живея...!Всичко, което съществува за вас – съществува в момента тук и сега. Когато си спомняте миналото – вие си го спомняте не „там и тогава“, вие си го спомняте тук и сега. Дори когато дълбоко сте потънали в спомени и сякаш сте се оказали в миналото, преживявайки го отново, вие го преживявате тук и сега. В противен случай вие, бидейки в миналото, бихте могли да го промените и съответно, да промените настоящето, повлиявайки по този начин на причинно-следствената връзка между събитията.Не живейте с миналото,може да е болезнено,живейте в настоящето,а бъдещето е неизвестно,най-важното не бъдете расисти!!!Обичайте и се уважавайте ,като братя и сестри-така е повелил Бог във светото писание-Библията!!!


Любовта е това незримо сияние, това неописуемо ухание даващо живот на всичко наоколо, както плодовете – живите акумулатори на храна, дават сили на физическите ни форми. Раждат се нови светове, вселени, защото любовта е велик творчески акт на душите, моделиращи световете чрез творческия огън на Абсолютната мисъл. А тя е тази чудодейна сила, обединяваща импулсите на творците! Попитали веднъж един мъдрец:
– Защо бедните са по-приветливи и по-щедри от богатите?
– Погледни през прозореца, какво виждаш?
– Виждам как децата играят на двора.
– Сега погледни в огледалото. Какво виждаш там?
– Себе си.
– Виждаш ли. И прозорецът и огледалото са от стъкло. Но като се добави малко сребро – и вече виждаш само себе си.
Омар Хаям,,Притча за огледалото”
Важни съвети на Баба Ванга.!..... за правилно хранене и отлично здраве.!.... За всяка болка има билка.!....,,Светът е почнал със билки и със билките ще свърши,така е казала ,но това може да се промени,човек сам може и си кове съдбата и бъдещето си във живота-мое допълнение,мисъл ,ако щете поправка го наречете,но това си е самата истина...!!! Моята любима Светица баба Ванга....!!!Но не можем да вярваме пък на всяко чуто от някого или било то и слух ,клюка някаква,защото може да бъде злонамерено от трети лица пуснато ,като уловка или стръв за капан на нечии живот и страдание.Тя е казвала някой неща,но някой скривала с недомлъвки защото така е трябвало,щото нея са гледали да я завладеят и плашат някакви тъмни и лоши -зли сили,които са унищожени вече ги няма не съществуват-изчезнали са потънали са във прах са се превърнали и вятърът ги е издухал вече отдавна.Амин.Така да бъде.Амин.


Легендарната пророчица Ванга е помогнала на хиляди хора с ценни съвети. Освен за личния живот, понякога Ванга е давала съвети и за здравето на хората, които са я посещавали. Вижте 10-те нейни съвета за правилно хранене и отлично здраве.Като десетте Божи-заповеди във библията ,ако щете във корана,той е бил написан преди християнската библия е преведена и произлязла от него.

1. Недейте да тровите земята – тя ни храни! Хората се разболяват от рак, плъзнаха какви ли не болести… Вразумете се, иначе ще страдате!

2. Цветята са живи същества, не ги късайте! Те излъчват енергия, дават сила. Можете да разберете дали в една къща цари любов и хармония по цветята, които растат в нея.нпр.-мушкато и др.разбира се...

3. Светът е започнал с билки – запомнете го! Но билките на всяка страна лекуват само хората, които живеят в нея! Всеки трябва да се лекува със своите билки!п.с.-това е малко,оспрорвано,щом на други хора може да помогне,значи и по целият-свят на хората може да се помогне...

4. Запомнете – лекарствата затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм. За всяка болка има билка!

5. Никога не прекалявайте с химикалите, торовете, защото ще отровите храната!

6. Дори да сте болни, не се плашете! Имайте вяра – тя ще ви излекува!

7. Медицината може да направи чудеса, но и Бог прави чудеса!

8. Повечето болести идват от простуда. Затова не стойте на течение, не стойте на влага и не пийте студена вода.

9. Не бъдете нервни, не живейте със страх! Ако трябва, прегледайте се на невролог, отидете на лечебни бани, успокойте се! Със страх не се живее!Съдбата обича смелите!!!Докато не опиташ,не можеш да бъдеш сигурен или да узнаеш истината!!!Бездействието е вредно!!!Търкалящият камък се оформя ,но не се погубва!!!

10. По-страшно от най-лошата болест е отчаянието! Не се отчайвайте,не се ревнувайте,защото то разяжда отвътре. Гледайте на живота по-ведро!КРАЙ. Като умреш ти не знаеш,че си умрял и не ти е тежко на тебе а на другите.
Е същата работа е и като си тъп!!!Не си победен,
когато загубиш.
Победен си,
когато изгубиш
желание
да се бориш.АМИН.OYLE OLSUN.AMIN.Пвовторението е майка на знанието и проверката е висша форма на доверие...!!1!!---!!1!!...Цветелина Георгиева Янева.!!1!!...
cool bg
Инфо