Яко е! 3 0
32 · 32
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Уважаеми приятели и съмишленици,

Казвам се Стамен Тасев и съм на 60 години. Имам над 20 г. стаж в администрацията – Национален статистически институт, министерство на финансите и министерство на икономиката. Имам 10г. стаж в частния сектор. Бях финансов директор на японската SONY Bulgaria, старши консултант в американската BARENTS Group Ltd. и мениджър на чешките фирми EXPANDIA и Newton Finance Management Ltd. Пет години бях изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите – неправителствена организация. Учих в Харвардския университет – Факултет по държавни науки “Кенеди” и Юридически факултет. Живях в Ташкент, Узбекистан, Кембридж и Ню Йорк, САЩ.

Отговарял съм за международни статистически сравнения, преброяване на населението, изграждане на данъчната администрация и изработването на закони и затваряне на две глави с Европейския съюз.

Благодарен съм на съпругата ми, която ме дари с двама сина с успешен бизнес в САЩ. Член съм на Ротари Интернешънъл. Не съм гей. Шегаджия съм и то безпартиен. Харесва ми как Светльо от “Хиподил” осмива политиците. Желая с опита, натрупан през годините, да променя България и Европа, та дано внуците се върнат. Ако имате предложение, пишете ми.

От името на 60 годишните подкрепям Светльо и съмишленици. Споделям тяхното недоволство и протест срещу политическата класа. До 1989г. бях силно разочарован от политиците, но вече съм погнусен. Политическото лицемерие ни залива отвсякъде. От 7 години се движа с колело из София и се боря да сваля нашите политици от служебните коли, защото е подло Шведският парламент да има само 4 служебни коли, а нашият 116. Нашите депутати не спират да си увеличават заплатите, а шведите получават две учителски заплати. Затова аз ще давам част от депутатската си заплата за благотворителност в полза на образованието у нас.

Ако искате независими и прозрачни политици в България подкрепете ме в страницата на ПП Глас народен:

www.facebook.com/stamen.tassev
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни