staro_cyrwejcze

ИМА ЕДНА ЗЕМЈА СОНЦЕ ШТО ЈА ГРЕЕ - МАКЕДОНИJА!!! ЈЕДНА И ЈЕДИНА!
СМЕ СЕ БОРЕЛЕ ЗА ТЕБЕ, СМЕ ГИНЕЛЕ ЗА ТЕБЕ, МАКЕДОНИЈО, ЖАЛНА ЛЕ МАЈКО! РАЗБУДЕТЕ СЕ, БРАЌА - ПАК ЌЕ БИДЕМЕ ЗАЕДНО ПИРИН, ВАРДАР И ЕГЕЈ - РАЗДЕЛЕНИТЕ ДЕЦА НА ЕДНА МАЈКА СВЕТА!
/>

СМРТ ПРЕДАВНИЦИМА! МАКЕДОНИЈА ЗАУВИЈЕК!

VIJERA ĆE NAS ČUVATI
cool bg
Инфо