svart

www.facebook.com/SpartacusBulgarianFenStranica Българска фен страница на сериала Спартак!!


Слушам предимно блек метъл и дет метъл.По рядко траш метъл,фолк/паган/викинг метъл.Заклет фен на Бурзум!!!
В свободното си време
чета книги свързани с история,окултизъм,фентъзи книги.НЕ СЪМ Християнин!!!Тази религия трябва да бъде унищожена и забравена....1.Мразя някой "добър християнин" да започне да ми обяснява как ще отида в Ада и бла-бла-бла глупости мога да му кажа само FUCK OFF AND DIE!!
2.Мразя някои които почват да говорят за блек метъл-а при положение,че не са чули и една истинска блек метъл песен.
3.Шибаните чалгари може просто да не гледат профила ми.
4.Цитирам:Аз съм метъл слушам-Linkin Park,SLipknot.. ОК замълчи личи си,че си метъл от класа!!
Това от мен който ме познава знае какъв човек съм,а дали някой мисли,че аз съм поза мен не ме ебе!
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Размазващ в буквалният смисъл :D

Да го духаш и ТИ!!!

В замунда го има качен,но чакам читавият превод на StraightEse след което ще вградя субтитрите и ще го кача :)

прост народ лесно се управлява,иронията е,че ни управляват по-тъпи от нас.... ;x

В Петък :)

Първо не е робство.Второ дори да нямаше османско владичество с такива политически управници щяхме да бъдем на същото ниво.Все пак след освобождението България става сила на Балканите и е наречена-Япония на Балканите заради бързото ни развитие,побеждаваме в битки в които шансовете за победа са били винаги малки!Но в крайна сметка политическият ни елит от това време прецаква всичко и ето ни сега традицията продължава,политиците ни унищожават България.....

Някой може ли да каже коя е песента,защото надъхва яко? :)

хахах....американците са като дечица пред руснаците!Може да имат 1-2 спец.части,които наистина да са конкурентни на руснаците,но все пак няма шанс срещу тях!Дори полските ГРОМ и Норвежките спец.части са по-добри от американците! :)

Нормално е да ни мрази,колко ги унижаваме в Първата световна война при Дойран.Все пак "великите" англичани не могат да приемат една малка държавица на Балканите да се изправи и победи великата им империя! :)

Единствено той мисли за България през войната и ни дава това,което винаги желаем-обединена България.

Къде пък видя славяни в България,комунистите набиват тази теория години наред,че българите сме славяни....в нас има повече тракийски ген отколкото славянски.Така,че изобщо не сме славяни и не сме 2-ра ръка народ.Дори Хитлер го признава.

хахахахаха ще направиш може би в сънищата си ;)

:D пък такива като тебе дето си мислят,че лостовете са за женички и комплексари,не могат да направят 10 набирания пък за силови да не говорим,защото разбираш ли вие не сте комплексари.Хубаво е да мислиш.че света се върти около фитнеса и вие сте най.

Така,че преди да оплювате и да мислите,че фитнеса е най най,прочете и разберете за какво става дума.Фитнеса е хубав,но и той си има минуси,това,че не си голям и ръката ти не изглежда като двадесет цолова тръба не означава,че нямаш сила. :)

Този вид тренировка е по-стара от фитнеса...Древните гърци и римляни са положили основите на така нареченият стрийт фитнес...това,че не са приличали на хълк,не ги прави слаби!Доказателство са спартанците и гладиаторите.

Може би най-надъхващата и същевременно тъжна сцена,която съм гледал!Невероятен сериал а актьорската игра на Лиам като Спартак-СТРАХОТНА!

Ми като не те кефят не ги слушай

да ама защо Тор е негър??? ;D :D :D :D

Ако не беше нападнал Русия,нямаше да загуви войната. :)

Америка си няма приятели.За тях е по-лесно да се правят на"приятели" с България и по този начин да унищожават държавата,много по-трудно щеше да е ако ни бяха обявили война.