Клип Коментар

Щом смяташ, че не разбирам е твое мнение, но имай в предвид, че се занимавам от 2005 с камиони, така, че във всички случай разбирам повече от едно дете.

таралясника е Iveco stralis hi way . Влез и провери коя година е(от 2010 нагоре) . И тогава пиши.Виж, че светят тригълниците вътре, защото е изключил противопробуксуващата система, защото иначе му отнема газта.

Много си прав.

Има една разлика, че там е -30 и се спира почти като на асфалт, защото всичко е кокал, а тук е -10 и не е така.

feniks160: Ти за гума регенерат чувал ли си.Ако не се отлепи нещо, няма разлика от новата. И няма как да е "10 ръка."

Като си толкова отворен, защо го изпреварваш бе, келеш. ДИСЦИПЛИНИРАН гражданин

Ами ти къде отиваш като има ограничение бе

Много ми е интересно този снимащия като е толкова загрижен гражданин, защо и той кара така.КЕЛЕШИ

Ами ти къде отиваш след него бе, келеш.

По магистрала има право да кара със 100 км/ч, плюс това е баир надолу. Не виждам нищо странно.

по магистрала има право да кара със 100 км/ч човека. Плюс това има баир надолу. Не виждам нищо странно.

има само един единствен модел зимна гума за камион. Колко камиони има в българия а, хиляди нали. Смяташ ли, че могат да се осигурят гуми за всички дори и да искат. Примекс или по-голям доставчик да бъде. Как ти се вижда бе идиот.

Като много знаеш слагай ти вериги. 15 см сняг. За какви вериги ми говориш бе човек.Дали с верига дали без при не изчистен сняг нищо не помага. Да сложиш вериги на утъпкан сняг, ако не можеш да качиш баира да, но гледай хубаво клипа да видиш колко е изчистено. Все камионите са ви виновни на вас смешниците. Карал лека кола. Давай ти по 1500 лв на гума да видим. Сигурно не можеш да смяташ, ама сметни 1500 по 12 да види колко прави. И виж къде има зимни гуми за камион. от 30 стрници с гуми в сайтове

Кихал дъга, той киха(ако въобще киха) ситни капчици вода във въздуха и когато слънчевата светлина ги пресече се появява дъгата.

Има, разбира се.

Да, защото е калпав асфалта

Това не е асфалт, а някаква сплав.Отдолу се вижда истинския асфалт.То това отгоре е нещо като гума, в асфалта има камъчки и колкото и да го пестят не може да е толкова тънък.

Ако за 20 години си видял наистина само 10 такива, значи не шофираш много братле или поне не на много дълги разстояния.

Повярвай, че иска ли винаги има за какво да се хване и да те глоби

В реалния живот не е като на симулатор с камиони вкъщи на компютъра. И да го удариш голяма работа нали, започваш отначало. Но в истинския свят това си има последици и то понякога фатални. Един миг невнимание цял живот страдание са казали хората.