Яко е! 2 1
40 · 40
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Нашето знаме: ♥♥♥. Нашият Свят: Selenas. Нашият химн: Who Says?!?.Нашето име: Selenators. Нашият президент: SELENA GOMEZ !!! Копни това в профила си ако харесваш Селена Гомез !

Не е ли време да спрем да мразим Jelena.. Това трябва все някога да спре, нали.. Защо не ги оставим да си живеят живота.. Всеки който е съгласен може да се присъедини към групата "Подкрепа" като направи клип за Селена или Джелена..Целта е да се разбере, че има много хора, които ги подкрепят.. Вижте за това в клипа ми " Подкрепа" за Джелена...
Всеки който е в групата да сложи това в профила си :)


Едно 15г. момиче е хванало за ръка 1г. си син. Хората я наричат уличница. Никой не знае,че тя е била изнасилена, когато е била на 13. Хората наричат едно момиче дебело. Никой не знае, че тя има рядко заболяване, което е причина за нейните килограми. Хората наричат един стар мъж отвратителен. Никой не знае,че той е имал сериозен инцидент, който е засегнал лицето му докато той се е биел за страната ни. Сложете това на профила си, ако сте против тормоза и стереотипа. 95% от вас няма да го направят.

В България хиляди животни живеят на улицата. Всеки ден те се борят за топлина... За храна... За оцеляване. Една домашна котка живее 5-10 год., а една котка от улицата живее най-много 3 год. За да не се увеличава техният брой, те трябва да се кастрират, но това не се практикува в България. Всеки ден стотици котки и кучета от улицата са газени от автомобили, измъчвани от деца, изгаряни и т.н. Нo някои хора не ги интересува, ако теб те интересува осинови животно от улицата. То много ще те обича и ще ти бъде благодарно цял живот. Ще ти бъде верен приятел. Побързай!!! Някъде там на улицата то те чака. Дай втори живот на тези мили и невинни същества!

Ако ти искаш да спасим бездомните животни. Сложи това в профила си и го разпространи в интернет!!!


3 годишните: "Мамо, обичам те!". 14 годишните: "Мамо, говори си!." 16г: "Моята майка е толкова досадна!" 18 г: "Искам да се махна от тази къща." 25 г: "Мамо, ти беше права." 30 год: " Искам да се върна в къщата на мама." 50г: "Не искам да те загубя мамо." 70 г:" Аз ще...се...откажа от всичко ...само ...майка ми да е тук, ...с мен." Имаме само една майка !!! Сложете това на стената си, ако държите на своята майкa!
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Avril Lavigne-smile 03:35

Avril Lavigne-smile

870 · 

Rihanna- Man Down 05:39

Rihanna- Man Down

59 ·