Клип Коментар

Ако отвори вратите колата ще се напълни с вода, затова жената влезе в колата през багажника, много умно постъпи и съобразително... (bow)

Обнови си Flash player-а с най-новата версия... :)

Системата е 1-3-2-5. Дано до утре сутринта да успеете да качите и 4 част. Да си го бях гледал по телевизията с рекламите щеше май да е по-добре. Да съм забравил вече че съм го гледал. :X

Да се ходи на такива високи токчета се иска и малко акъл,тази явно го няма. Нали пък е видяла огледало,трябва да се огледа отпред, отзад, накрая напълни прашките с тор от саксията - "ШИЛЕ" :X :D

Много добро изпълнение! Браво на момичето. Но ако го беше направила с пълни шишета, щеше да е много по-красиво... (yes)

Това е GO-BOX устройство за автоматично събиране на пътни такси... Превозните средства с тегло над 3,5 тона е необходимо да бъдат оборудвани с GO-BOX-електронно бордово устройство (OBU), съдържащо всички регистрационни данни заедно с ключова информация за превозното средство. Бордовото устройство регистрира всяко движение извършено в участъците подлежащи на тол таксуване.

Кое искаш да ти се преведе? Аз никъде в клипа не чух говор,освен песента,която се чува от колата на снимащия.Да ти преведа освен как бръмчат колите... :| (chuckle)

Сладурче!!! (hug) :)

Добре ги отваря! За колко ли време могат да ги изпият? (think) :D

Вземете се скрийте някъде че станахте за смях на цяла България.Не знае дори за какво ще я съди ами си го е записал на телефона и чете. Умрях от смях - двамата глупаци , липсва третия.... Идиоти!!! (monkey) (no)

Луд умора няма! А явно няма и възраст! (fubar) :)

Шоколадът има превъзходен вкус и категорично доказано профилактично действие върху сърдечно-съдовата система.Може да се каже, че шоколадът е полезен продукт и консумиран в умерени количества доставя не само удоволствие, но и има благоприятни ефекти върху организма. Шоколадът - храна на боговете!

Препоръчително е телефонът да се държи далече от главата по време на избирането на друг GSM. Най-силните дози облъчване се получават с телефон на ухото, докато човек очаква да чуе сигнала "свободно"от другата страна. В момента от самото набиране на даден телефон до свързването с клетката на другия телефон облъчването е до 100 пъти по-силно, отколкото по време на самия разговор, защото има момент на търсене. Когато търсената клетка отговори, двете автоматично се синхронизират и сигналът намалява.

Писането с главни букви в Интернет се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН!Когато не виждаме, пишем с големи букви, мислейки, че и другите като нас не виждат. А ти явно не виждаш,никъде в "СМОТАНОТО"заглавие не видях да пише че се зарежда "КОТЛОН". Наистина се зарежда нещо ама ти си далеч от него.Приятен ти риболов... |( ;)

Половината камион липсва и все пак запали и върви!Железни машини правят братушките... (bow) :)

Той така е спрял колата,че изобщо не може да предположи човек че иска това место, изглежда така сякаш ще връща назад до другата кола,така че жената няма никаква вина.Показа единствено колко е прост и ограничен "Идиот" (fubar) :X

Каквито колите,такъв и камиона.Красота! (yes)

Дребни и вредни но пък са забавни!Като малки деца са,правят същите бели... :)

Няма значение как е направен номера. Изпълнението беше перфектно! (bow) (yes)

Мале! Аз пък ако бях администратор,няма да влезнеш поне 3 месеца в сайта,за този ти коментар. :X