thirdfinger

Като ме зяпаш Видя ли нещо или само зяпаш много си прост начи виж баре клиповете
I kakvo mi pravish v profila kato ne mojesh da go razberesh tuk e samo za umni hora ako ne si takav kvo pravish tuka nema da razberesh nishto
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Браво за видеото ти и няй умната! Най умното момиче и най красивото което съм виждал! Ожени се за мен! Докато не съм умрял! Че тогава вече няма да може! Айдее не чакай! Идвай Че имам Нужда от тееееб! (hug) (love) ;( (моля тееее )! Айде дееее!

Още ли си жив бе?! И аз дееба неговата мама! Ей тебе те помня още от майната си година! Помня те от малък! Ти и ти ли гледаш тая! Тя е хубава! Трябва да взема да я заговоря! Ама тя не иска да слуша! Аз съм и говорил много пъти ама не ми пише! Голяма е шматка! Не отговаря на бъдещият и съпруг! Та убаво е че още си жив! И хубаво е че още и двамата сме живи! Аз вече клоня към безкрая ама ще се държа колкото мога да не вляза в него! И ти не се давай дойде ли и твоят момент!

Бах мааму тия учени са много слепи и прости! Чак сега са го открили! Как можеш да не видиш един толкова голям орган! Баси изплйокалите учени! Искаме нови!

Ти си секси ма! Много ма! Не ти викам "МА" Просто го правя по забележимо, за теб! Да го прочетеш! Чуеш ли ма как викам ма! :D Ей много ти се радвам на теб всеки път като те видя! Кефиш ме! И си много умна! Е това ми харесва много! Как разсъждаващ Умно! Много!

За мен не е важно!

Аз съм срамежлив и по нормален и не съм надут въздухар. Ако искаш ма зимай!

Таа па ми ти не си ли срамежлива ма само аз ли съм срамежлив дееба у целия свят само аз съм срамежлив!

Момиче аз та обичам много тебе аз! Че си страааааахотнооооо многоооо хубава!

баун

О свеет

то!

И аз да коментирам видеото, ето коментирах го!

Ще ни накара да я гледаме то е ясно така ще ни повлияе. Ама аз съм болен и може и да не мога да я гледам. А вие си живейте и се радвайте на живота, да не станете като мен, че тогава Бог да ви е на помощ, и на мен да ми е на помощ! Четеш ли Господи ако четеш тоя коментар моля те излекувай ме!!! Чуваш ли ме???? Ето ме Тука съм!!! Или някой да дойде и да ме гръмне!!! Не се базикам! Не се живее с тая болка!

що?

аз се чудя защо нямам магия вав вас защо обсаждате момичето клюкарки завиждачки

НЯма! :D

Трябва да ме набие някои такув ми е :D

малчи бе не са обаждаи кога не знаеш какво говориш

shuma moito momiche ne idva ot vashata staq mi ot gaza ti che e gladen i pardi ta tova chuvas

"това е стила които е наи ми вав сарце" кав е тоя зик ма браво кога се научи да говориш малко. Имаш още мноого да учиш