Безплатна почивка до Тайланд и забавления с нулев бюджет. Как става това?

Яко е! 14 0
1 110 · 1 110
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Към края на март няма нищо по-логично да планираме лятото. Все пак навън е (сравнително) топло, а глобусът е достатъчно голям, за да не повтаряме дестинации. 

Вече ви разказахме как можете да спечелите безплатно пътуване до мечтана дестинация при това на другия край на света. Ако сте забравили, може да си припомните играта на 15toGO тук.

Но накратко: регистрирате се в приложението, цъквате, че сте съгласни с общите условия, каните приятелите си да се регистрират и те. И стискате палци. Ето и линк към 15toGO.

За много от нас Тайланд си е доста далечна и скъпа мечта. Затова днес решихме да ви представим някои традиционни неща, които можете да правите в Тайланд, и то с бюджет от точно 0 лв.

1. Островът Ko Kret

Това е изкуствен остров извън Банкок, на който има всичко необходимо за нискобюджетни развлечения. Там ще успеете да се слеете с местните, да усетите духа на Тайланд и да си прекарате наистина добре. 

2. Безплатен концерт в парка Lumpini

Освен че е дом на огромни гущери с размерите на едро куче, посетителите на парка могат да се насладят на безплатни концерти всяка неделя. Започват в 17:30 ч.

3. Да посетите храм

Някои от най-впечатляващите храмове в Тайланд са с безплатен вход. Изключение правят може би единствено известните Wat Pho и Wat Arun.

4. Да гледате муай тай

Всяка сряда между 18 и 20:30 ч. местната асоциация организира безплатни за зрителите битки. Наистина тайландско изживяване!

5. Да посетите музей

Има доста с безплатен вход, като Техническия музей или пък Кралския музей на слона. 

Източник thumbnail: pixabay.com

Яко е! 14 0
1 110 · 1 110
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо