try_with_ina

"TRY WITH INA" е официален видео-блог в Vbox7 на телевизионната водеща Ина Живова.


Всеки понеделник ще можете да видите различни епизоди, в които ще бъдат показани полезни, интересни съвети за всичко, с което се сблъскваме в ежедневието,
като:
МОДА
КРАСОТА
ЗДРАВЕ
СПОРТ
КУХНЯ
НАПРАВИ СИ САМ и т.н.

А за всички, които не познават ИНА, ето коя е тя!!!
Константина Живова или както всички я наричат Ина се занимава с телевизия от 2006 година. Работила е в продуцентската компания на Иван и Андрей „Междинна станция”. През годините е била организатор на телевизионни продукции в БТВ, Нова ТВ, ТВ7.
Пред камера за първи път се появява официално като момиче на предаването „Сблъсък” ,което охлаждаше страстите на сблъскващите се, подклаждайки фантазиите на ранобудните мъже с добър вкус. В предаването „Станция Нова” е била ко-водещ и в последствие водещ на реалити формат към „Станция Нова” – „Топ прически”. В предаването е правила много интервюта с българските известни личности, както и много актуални живи връзки.След това става популярна като една от водещите в предаване на ТВ7 „Жените говорят“. Зад кадър работи в екипа на предаването „Всяка Неделя“ на Кеворк Кеворкян.
Ина взима участие в някои български филми, като „Под прикритие” по БНТ, „Секс, лъжи и ТВ- 8 дни в седмицата” по ТВ7. Снимала се е в телевизионни реклами и в музикални клипове на някои от известните изпълнители в Б-я, Орлин Павлов, Вяра Атова, рапърите YoungBByoung, като също така е работила и като ПР-а на някои изпълнители .
В момента Ина, заменя телевизията, като навлиза в интернет пространството с най-новия си проект „TRY WITH INA”.

Ако искате да я откриете във Фейсбук, напишете: TryWithIna
Официален сайт:
https://www.trywithina.com
https://www.facebook.com/TryWithIna/photos/a.306843569519474.1073741828.306096952927469/335507686653062/?type=1&theater;.jpg
cool bg avt part
Инфо