Клип Коментар

НАЙ-ДОБРИЯ! НЯМА СПОР! :X

Този има прекалено много женски бански костюми! :D Евала, не му пука от нищо! Страхотен е пича!! ;) :D

Килата майка!! (hazy)

Ето на това се казва атракция ! За какво ни е гондолата на панаира, като мостове пълно - само ни трябва здраво въже ! :D

Страхотно е!! (dance) (music)

ей ти, с турското знаме, кво няма да псува .. не е ли смешно, че пишеш като последния безмозъчник.. айде да не говорим кой е тъп и кой не .. и не сме бУгари, а бЪлгари.. поне като живееш в тази държава - научи езика !

Песента е хубава, но клипа не е ли копие от клип на Rihanna ? :)

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО ! (bg)

Sarafa oтново пее много истини !! (yes) Евала.. всеки един изпълнител трябва да казва истини , а не да прави тъпи песни без смисъл ... (wait)

това си е ваша работа и никой няма право да ви се меси,но заради такива смешки ли трябва да спирате историята!? просто имате талант и правите интересни и нови неща..не ви казвам да не я спирате,но просто мисля,че не си заслужава да сложите край :)

има ли по - тъп клип от този в топа ?!

I believe I can fly , I believe I can touch the sky .. ;DD Май са объркали млякото с Ред Бул ... :D сладурче малко (hug) (love)

Как да измием или как да разбием колата, миейки я? :D (yes)

оййй , мъникк (love)

все едно виждам майка ми и баща ми *-* :D

Ааааааааааааааааааааааааа < 3 Обuчам това серuалче !! Браво .. само така ! :)

няма лошо ;дд

na qsno si che towa ne sam az , nali :DDD

виж името й :)

Много мразим Джъстин Бийбър , ама все той ви е в устите!! Аре спрете се вече..всички сравнения в сайта са с Бийбър..ама кой е казал, че той е най-великия?? :| Мисля,че може да се измисли много по-хубаво и интересно заглавие от това. М И Р :)