Клип Коментар

Стига ги насира Филипее. Аз ще направя реакция на тоя клип :D

Върл фен, очаквам с нетърпение!

Много добро. Ареса ми.

Яде пясък.. ще му трее шкурка не хартия

01:21стековете седят още преди да ги е донесъл.

Ванчеее виж виж..

Влади Априлов го е запомнила от кючеците в механата.. Влади Карамфилов (Въргала) е друг :D

Истината и само истината!

Много просто в хип-хопа не важат кинтите, дето се вика може с екип от 3 човека да направиш стойностен видео клип и т.н. Има сплотеност и с малко средства можеш да изразяваш себе си, докато всичко в чалгата е кич и яко пара да ама тия пари свършват, всеки иска да дава малко да печели много и да е тарикат в момента положението в нашата държавица е такова. Освен това в хип-хоп средите има много повече кадърни хора. :)

Представи си ако колекционира играчки от шоколадови яйца :D

Екстра новото си е ново :D

Много точно гледам клипа като cinema, УВАЖЕНИЕ!

Сахича !

Тайно доливат пияна.. И при 500л гориво или пияна както искате го предположете дори и при най- скъпите горива не е 10 000 лв. И тубите в които източиха горивото без коментар! Същото е като си сипваш кока-кола пак има пияна, но си си взел 2 литра кола дори и да се разпени цялата пак ще са 2 литра кола. Пълни глупости!

Поет от класа!

Бях на работа и на една жена и беше паднала шапката до автомобила, аз я вдигнах и я занесох на касата, попитах извинете тази шапка ваша ли е? Тя ми отговори да моя е бе.. Това ме мотивира да съм по- добър, но все пак да бъдем добри не само по коледните празници, а през цялата година независимо цялата помия която се лее в днешни дни. Страхотна песен! (yes)

Ама как пука генерацията само :D

Светни се! :D

Доста лица от Free style battle серите видях, евала !

Просто си е прав, дори и някой да се оплакват колко било гадно тук или там, ако искаш да се трудиш все някога попадаш на място което ще те оценят и ще живееш достойно. Сарказъм БРУТАЛЕН, евала менко!