Клип Коментар

Изкукалите овци, които са повечето явно, щом им се връзва, и се занимават с тях. ;) :D

Невероятно момиче си ти.. Много жалко че тука много малко момичета са като теб. :) (flower)

Като си направихме такава държавичката - шантава и мижава, съвсем е нормално да сме озлобени повечето, и да ни дразни тъпотията. Имаме просто изострена чувствителност в нас, която долавя всичко друго злобно и преиграно. Това ни дразни, и тези които са по-зле, и не се развиват особено, си го избиват по някакъв начин на цялата тази тъпотия, според мисленето на човека. Никой няма вина че ни изпиват, и правят зомбита от нас. Инстинкта излиза ! ;)

Искам такава острилка, има ли подобни тука ? :D :D

Аз пък изобщо почти не мога да спя от 3 месеца вече, почти. Твойто нищо не е, поне заспиваш след време, 10-тина часа поне, нали ?! И аз в продължение на седмици, будувах по цели нощи, по едно време сериозно започнах да се плаша, какво ли не изпробвах, пия чайове с менти, и какво ли не, всяка вечер, нищо! Вече лягам до 00:30, затварям очи, нестава, и нестава, но не ставам вече, както бях, лежа, и някъде поне 4 часа,със пробуждания ми се събират общо, от и сутринта, до 8-9 и ставам, всеки път така

(yes) (yes) Уникална си малката, няма спор ! :D :D :D

Е... това ако наистина си ти на тази възраст, и си такова момиченце, по някоя ункална анумалия в теб, то направо е страхотно, малката ! Само така ! :-3 :D :D ПП: irbod1, от къде забога, знаеш, какъв всъщност е ?! Може пък ти да си такъв, но за жалост, да не го осъзнаваш, хмм ?! Не че го защитавам нещо, не го знам през, к**а ми е, навярно е и от тия типове дето не мога да ги гледам, ала е тъпо твойто, само и само, защото нещо не ти изнася, и те дразни !

Предизвиквам те да си пуснеш някоя Нинтендо игра с емулатор, да речем - Teenage Mutant Ninja Turtles 1, и да те видим поне замалко, как ще се справиш, с тия стари 8 битови игри, ама без джойстик, а с клавиатурата! И да те снимат от гръб, как играеш, мисля че ще е интересно. :D :D

Много лесни, вкусни, и икономични неща показваш, браво! :)

2018-та !! :D

Джоко си замина неотдавна млад, от съсирек в главата, май че беше. А аз пък не мога да спя от 5-6 дена вече, тъй че и аз съм пътник, ако не се оправя, или пък съм изключение, и съм нещо като Сайтама, със свръх възможности. Единственото което ще е че никой чужд, няма да ме помни, с нещо толкова добро, което правеше Джоко.

:D :D

Е чак не е за там! ;) :-3

(headbang) (headbang) :D :D :D

:D

Джейми Оливър и Ненад също ! ;) :D

Знам как си е! Най-правилно е - ''Човекът удар'' и Уанпънч-мен Просто така реших да е поради 2 причини, които ще задържа. ;)

Защото никой не знае - елементарно ! :D

Че то инстиктивно направо щеше да го направи, ма бързо се кротна като се посъвзе. :D

Аз обичам варени макарони с сирене и захар, ама баница такава, ъъъ.. Най-добре е или със сирене само, или с тиква. :P