За тези зодии страстта е втора природа! Но какво биха жертвали заради нея?

Всеки си мечтае за страстна връзка, какво би ни коствала?

Яко е! 13 0
6 443 · 6 443
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Всеки си мечтае за една разтърсваща, емоционална и преди всичко страстна връзка. Какво да се прави, такива са хората просто. 

Оказва се, че има зодии, които са по-страстни от другите. Кои са те и дали вашият партньор е сред тях? Вижте!

Близнаци

Едни от най-страстните сред всички знаци. Поддават се на страстта изключително лесно. Понякога трудно различавата любовта от страстта, но това е просто защото едното е свързано с другото при тях.

Лъв

Страстта при тях замъглява разсъдъка и им пречи на трезвата преценка. И при тях чувствата са свързани със страстта, затова, ако едното си отиде, отива си и другото. 

Телец 

За хората, родени под този знак, няма нерационални решения. Това важи и за взаимотношенията от този тип. При тях контролът е важен, това важи и за страстта. 

Овен

Това е страст с контрол. Разсъдъкът води всичко. Ако искат да се ръководят от страстта си, знайте, че и това е обмислено, така че нямайте някакви притеснения в тази сфера. 

Дева

Тук е сложно. Хем са страстни, хем не с всеки. А с кого са тогава? С тези, които са родени на границата между два знака. Иначе може да са доста хладни, но наистина - нека това не ви заблуждава.

Яко е! 13 0
6 443 · 6 443
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо