varg_

=====================================================================
Не отговарям на коментари или ЛС написани неграмотно или на латиница!
=====================================================================
/>
=====================================================================
Might controls everything, and without strength you cannot protect anything... let alone yourself.
=====================================================================
Ако си правите уеб-сайт--->
Html кодове и скриптове за всеки!
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Mда, и на теб да ти треснат една камара пари да им правиш реклама и ти ще се движиш с такъв. Епъл отдавна изгубиха това нещо наречено дизайн - погледни последният им айФон. Дори Маковете им вече не струват - нищо ново откъм дизайн за последните 5 години, така че дори можеш да си спестиш хвалбите за бързите им лаптопи. Аз също притежавам един макбук про последно поколение и виждам как едвам се крепи да не забие с всичкият ми необходим софтуер за работа. Просто не ни занимавай с глупости.

Има ги и такива, за съжаление.

Страхотен клип, браво. Какъв софтуер използваш за направата на такива клипове.

Някой може ли да ми каже как се казва песента? Иначе браво за клипа. Супер е!

Българска му работа.

Да е жива и здрава.

Всъщност, гола беше късметлийски, както и да го погледнем. Но пък беше красив. Не съм виждал друг футболист да вкарва такъв гол. Все пак, надявам се, че занапред ще виждам още подобни изпълнения, дори и в нашето първенство.

Малко му беше на Милен. :D

Всъщност, цигарите са много по-малко вредни от алкохола. Ако не вярвате, вижте в Гугъл. За да умре човек от цигари е нужно години пушене, докато алкохола много по-бързо атакува човешкото тяло. Пак казвам, ако не вярвате, вижте в Гугъл.

Велик гол на Зинедин Зидан. Един от най-красивите голове в света.

Надявам се, че сегашните ни футболисти ще вземат пример от своите идоли и ще се концентрират върху самата игра, отколкото в коя дискотека с какви дрехи да се покажат и колко гел да си сложат. Респект към вечните титани в нашия футбол. (bow)

Според мен, нарочно изчакваха последният момент португалците, за да може Роналдо да бие последната дузпа и след това да го хвалят насам-натам как благодарение на него победили испанците. Но за негово съжаление и моя радост, това не се случи.

Голяма работа, като не е бил дузпа Роналдо. Все едно нещо щеше да промени.

Открито е. Преди СССР да го заловят, той и неговите най-близки помощници се самозапалват за да не бъдат хванати. Тялото разпознава неговият зъболекар, който носи със себе си рентгенова снимка на челюстите му.

Дай Боже всекиму на 87 години да може по 2-3 пъти седмично.

Хора... карайте внимателно! Не си мислете, че като увеличите скоростта ще се превърнете в "готини" хора. Това само доказва, че сте недорасли. Бъдете разумни! Карайте внимателно! Спасете живот!

Дано клипа да повлияе на много хора, ще се радвам с цялото си сърце това да стане, но това, според мен, няма да стане скоро в България. Дано да греша!

Ако имаш нужните средства, защо не и двете. А ако нямаш - избираш това, което ти е по-наложително. В моя случай - лаптоп.

Ей тия от НОВА не падат по-долу от БТВ. Само чакат да се разрази скандал и веднага налитат да правят материали за да си вдигнат рейтинга. Няма лошо, но толкова ли са изпаднали, че да го правят на чужд гръб. Не че БТВ не го прави, но поне не е видно.

За мен матурата по БЕЛ беше доста лесна. Дори не съм сядал да преговарям. Но при 10 часа седмично БЕЛ реших, че няма да имам нужда от това и се справих добре.