veilside_

Ако искате да продължите да виждате мой продукции, последвайте ме в youtube / veilside_
If you want to keep seeing my productions follow me on youtube user veilside_

(star)
cool com grp bg sub pro
Инфо
Клип Коментар

Тая битка специално не изискваше никви специални умения. Тва, че е отпаднал си е тотално негова грешка, щото не му издържаха нервите. Всичко друго са оправдания.

За 2 часа 30 хил. гледания на измислено сериалче без никаква предварителна реклама. в Стария бокс 30 хил за едно денонощие минимум беше. Яка работа ей :D

Syndicate беше доста бъгав. Дано тия няколко години почивка на Юбисофт имат ефект.

тия курници преди години ставаха поне за нещо. Сега са гола вода :D

Нямам предвид чисто нова за 20 хиляди. Имам предвид, че за тия пари може да си вземеш много по-приличен и нов джип от х5-ца от 99-та. Има джипове дето са от 2007-ма година нагоре за по-малко от 15-16 хиляди. ;)

Сещам се за много хора които са дали по 20 000 да карат х5-ци 1999-2000 година, но да се правят на гъзари вместо да си купят много по мощна и нова кола за тия пари...и обикновенно като влезнат в сервиза първия път, се хващат за главата после...та, прав е Филип за манталитета.

Много ми е интересно кой псевдо-учен ги разшифрира тия предсказания и как стига до тия налудничави заключения. Аман от тия психози дето ги пускате на хората...

По-полезен клип скоро не бях гледал в тоя новинарски сайт :D (yes)

Бмв си е кола като всяка друга, разликата е че те залагат много на комерсиалната част и от много години насам така им се гради престижа, след което мутрите с х6 и селяците с 3-те версии почва да им се качва прекомерно самочувствието и едва ли не са извън закона...но иначе си е до колко акъл имаш, да марката не е виновна ;)

Ходи го питай Роналдо за какво му е 1000 коня кола при положение, че даже и професионални състезатели ги е страх да подкарат такова чудовище ... Гъзарията край нЕма :D

"Нема да ти давам мангизи по цел ден, не съм баща ти"и така става ;)

На полицайката са й дали по-ку*венска роля от ку*вите дето играят

0:14тва май е Додж-а на Ерол, значи може и да е жив още :D

Ерол как така веднъж не го проследиха като се среща с Марто по покривите и паркингите ми е чудно :D

Само комплексари в тая държава...Налитат на средностатистически мъже и се имат за големи...другия път дано срещне некой ММА боец барем му покажат некоя техника, че да си събира и зъбите не само колата ;)

Само за инфо за коментиращите тука, маите не се предрекли 2012 край на света а трансформация на съзнанието на човека и планетата като цяло...друг е въпроса, че американците умишлено плашат хората.. ;)

Тая песен сякаш ме връща в предишните ми животи. Толкова е въздеистваща (angel)

Димчо май не го приема никой за рапЕр вече...откак записа песен с дриско :D

На Софийски диалект - Ела на Пазарджишки диалект - Яла a.k.a Yalla :D :D

Ванга никога не е споменавала нещо за 3 та световна, тва тука са пълни измислици с цел манипулация и страх Даже и Слава Севрюкова която е определена от Ванга, че има по-голяма дарба от нея не е казвала нищо за 3-та световна ....