veskoveskovesko

ИЗХОЖДАЙ ВИНАГИ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ЧОВЕК, КОЙТО ВЕЧЕ Е РЕАЛИЗИРАЛ ЖЕЛАНИЕТО, ТУК И СЕГА, А НЕ ЧЕ ВЪЗНАМЕРЯВАШ НЕЩО ДА СТАНЕ НЯКОЙ ДЕН, ЗАЩОТО ТОВА:"НЯКОЙ ДЕН" ЩЕ СИ Е ВСЕ ТАМ....:"НЯКОЙ ДЕН"!!!

И БЪДИ ПОЛОЖИТЕЛНО НАСТРОЕН, ВСЕ ЕДНО ТОВА,
КОЕТО СИ ИЗБРАЛ Е ФАКТ!!!!

ПОМНИ, ЧЕ ТИ СИ МАГНИТ, ЧРЕЗ ТВОИТЕ МИСЛИ И ЧУВСТВА, А ВСЕЛЕНАТА ВИНАГИ ОТГОВАРЯ СПРЯМО ТЯХ....!!!!

Трансърфинг Вадим Зеланд

•Контрол над хода на мислите, ето в това трябва да се заключава работата на разума.
• Необходимо е отново и отново да се напомня на разума това, че той трябва да мисли за целите като за завършен факт. Не следва да седите и да чакате келнерът да ви донесе обяда на поднос. Трябва да се държите така, сякаш поръчката ви вече е изпълнена. Буквално си давайте вид и се дръжте така, като че всичко вече е сложено на масата! Резултати се получават по-бързо и по-сигурно, ако въртите в мислите си слайд, изобразяващ целта като вече постигната. „Радостните приготовления” трябва да се изживяват сега.
• Често се случва разумът да изпадне преждевременно в паника и пъзльовски да смени курса. А в това време е твърде възможно целта да е почти на хоризонта.
• Каквото и да се случва, всичко води към целта и става именно така, както трябва да става. При такова отношение, жизнената линия неотменно ще се приплъзва към благоприятните разклонения.

bg
Инфо