Яко е! 26 10
2 799 · 2 798
Vbox7.com
+ 1
Други сайтове
· Инфо

Вижте повече във Фейсбук ТУК

Това е официалният канал на Вирджиния Рекърдс във Vbox7.

Вирджиния Рекърдс е свързана с редица успешни български музикални проекти и артисти. Като ексклузивен лицензиант на Sony Music Entertainment за България, е партньор на лейбъла на Саймън Кауъл и Sony Music - SyCo Entertainment и се грижи за кариерата на победителите от X Factor Жана Бергендорф, Славин Славчев и Християна Лоизу на финалистите от изминалите три сезона на формата Михаела Маринова, Невена Пейкова, Пламен и Иво Добреви, Кристиан Костов, DARA, както и на дуета Pavell & Venci Venc'.
Сред артистите, продуцирани от Вирджиния Рекърдс през годините, са Васко Иванов-Dexter, група Touch Down, както и участниците от трите издания на българските варианти на музикалните формати Pop Idol (Music Idol) и X Factor.

Вирджиния Рекърдс е една от първите музикални компании у нас, с вече натрупан ноу хау и създадена инфраструктура, която да обслужва новите видове експлоатация на музикално съдържание – в областта на мобилните комуникации, дигиталното разпространение и дигиталния маркетинг на музикално съдържание.

Компанията има успешни и продължителни стратегически партньорства и с редица брандове, сред които се откроява сътрудничеството с Coca-Cola, в рамките на което влиза и Coca-Cola Happy Energy Tour – национално музикално турне, което Вирджиния Рекърдс организира за Coca-Cola вече пет поредни години. Турнето е едно от най-значимите музикални събития в страната. Всяка година то събира на една сцена както най-известните български артисти, така и някои от най-актуалните международни хит мейкъри като Andrea Banica, Taio Cruz, Mark Ronson, Conor Maynard и James Arthur.
Регистрация: 14.04.2008 г.
Гледана от: 0 потребители за 24 часа
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Нови клипове · Виж всички

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама