virginiarecords


Вижте повече във Фейсбук ТУК

Това е официалният канал на Вирджиния Рекърдс във Vbox7.

/> Вирджиния Рекърдс е свързана с редица успешни български музикални проекти и артисти. Като ексклузивен лицензиант на Sony Music Entertainment за България, е партньор на лейбъла на Саймън Кауъл и Sony Music - SyCo Entertainment и се грижи за кариерата на победителката от X Factor Християна Лоизу, на финалистите от изминалите няколко сезона на формата Михаела Маринова, Невена Пейкова, Пламен и Иво Добреви, Кристиан Костов, DARA, както и на дуета Pavell & Venci Venc'.

Вирджиния Рекърдс е една от първите музикални компании у нас, с вече натрупан ноу хау и създадена инфраструктура, която да обслужва новите видове експлоатация на музикално съдържание – в областта на мобилните комуникации, дигиталното разпространение и дигиталния маркетинг на музикално съдържание.

Компанията има успешни и продължителни стратегически партньорства и с редица брандове, сред които се откроява сътрудничеството с Coca-Cola, в рамките на което влиза и Coca-Cola Happy Energy Tour – национално музикално турне, което Вирджиния Рекърдс организира за Coca-Cola вече пет поредни години. Турнето е едно от най-значимите музикални събития в страната. Всяка година то събира на една сцена както най-известните български артисти, така и някои от най-актуалните международни хит мейкъри като Andrea Banica, Taio Cruz, Mark Ronson, Conor Maynard и James Arthur.
cool the part
Инфо