Клип Коментар

Виждал съм ама няма

дайте песничкатаааа

Freeland- Strange Things

Фрееланд- Странге Тхингс

каква е песента докато караш :D

има ме в клипа искам авторски права :D :D

Izvinqqqm sa ama ne mi aresva

ne mi haresva mnogo na4i ne ne . neostanah dovolen ka4estvoto e mnogo smotano . po dobre da se iztrie klipa :) :)

ne mi haresva mnogo na4i ne ne . neostanah dovolen ka4estvoto e mnogo smotano . po dobre da se iztrie klipa :) :)

ne mi haresva

Песните : The music is provided by Extreme Music. “Dead and Gone” - Terror Metal (album)“Grind Fury” - Dirty Dubstep (album)"4 King 2 nite (Dirtee)" - Hip Hop 2 (album)“High Rollers” - Livin’ Large (artist?)

а кисело мляко преди лягане добре ли е ?

ne KOMPOTI

И за какво трябва да си разбирач е смешник ? За това, че не зависи от марката и че колата се управлява от човек ли бе умен ? Някакви зарибени лапета дето си нямат понятие от коли, а само реват там BMW АUDI MERCEDES...... !

Това са автомобили (машини) които се управляват от ХОРА . Какво е виновна марката , че зад волана седи някой идиот , който се прави на велик или не може да кара . Тя колата не се управлява сама :| !!

Вижте какво се случва, когато едно Bmw мине през една локва с несъобразена скорост! ????? Че ако е друга марка, какво няма да се случи същото ли ????? (headbang) (fubar)

Пич говори малко по ясно :/

Отивайте за камъни ! Не се научихте да играете ботове !!!!!!!!!!!!!!!!! :X :X :X

Абе те напрааво ще се сбият там за една лепенка да залепи . Аз като ги гледам се дразнят с хората. Събрала се една група от лапета като гледам и си правят кефа там , сиир да гледат отстрани. То хубаво не спират както трябва ама то голям град много трафик .

имам предвид коментара на hadow1914 ;d