wewebg

АКО ВИ ХАРЕСВА ТОВА КОЕТО КАЧВАМ И ИСКАТЕ ДА СЛЕДИТЕ НАЙ-НОВАТА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО НЛО ,ТАЙНСТВЕНИ И ЗАГАДЪЧНИ НЕЩА И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА И КЛИПОВЕТЕ, КОИТО КАЧВАМ, ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ГРУПАТА НИ - СТРОГО СЕКРЕТНО НЛО ИЗВЪНЗЕМНИ КОНСПИРАЦИИ БОГ ВСЕЛЕНА ТАЙНИ
И ЗАГАДКИ ЗА ДА ОБСЪЖДАМЕ ЗАЕДНО ПРОБЛЕМИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА ;)
https://www.facebook.com/groups/wewebg/
Да Спасим Гората Нека Всеки от нас Засади Поне 7 Дървета ,Нека на Всяко Свободно Место - Да Засадим Дърво.Всеки Поръчва Кубици Дърва за Зимата, но Никой не Засажда.
Колко тона кислород дава едно дърво...? Примерно дъбът – 6,7т., брезата – 5,9т., тополата – 5,7т., борът – 4,8 тона кислород.
Охлаждащият ефект на едно дръвче се равнява на десет климатика, работещи по 20 часа на ден.
От 10 декара гори за една година се получават 7 130 000 тона кислород. Поглъщат 10 185 000 тона въглероден двуокис. Пречистват въздуха не само от праха, но и усвояват серните, хлорни, флуорни и азотни вещества, които са много вредни за здравето.
ГРУПА - ПЧЕЛИ - ДА СПАСИМ ПЧЕЛИТЕ
https://www.facebook.com/groups/p4eli/
ГРУПА - Да Спасим Гората - На Всяко Свободно Место - Да Засадим Дърво, Ако желаете присъединете се и ще сте в час с най-новите зелени технологии и с нещата свързани с екологията и планетата .Може да споделете и ваши идеи
https://www.facebook.com/groups/wewebg2/
cool grp bg upd
Инфо