Клип Коментар

Дуци ти пък много разбираш. И кой е "най-мощния пистолет"? Мощен пистолет няма ,има калибър. И респективно разликите ,макар и минимални идват от дължината на цевта ,типа и броя на нарезите. По-съществените идват при различните типове проектили. Относно Браунинга - той е бащата на съвременния пистолет ,а създателят му - бащата на съвременното самозарядно оръжие...Така че човека разбира много повече от теб ,редно е да му се извиниш.

Руска инженерна мисъл. :D .Бахти пиянките :D

На луканки!

Той е толкова пиян завалията че дори не осъзнава ,че прави нещо нередно :D

ХАХАХА и накрая как отиде да ги тролва дядото не издържа хахахаха

кучка

Мухахахаха бахти смотания мухльо :D

Само завършека беше добър - "Тъпак със IQ 134" :D

Не просто в момента на престрояването беше прекалено близко в мъртвата му зона ,пък тоя надали е обърнал особено внимание ,че има кола отдясно ,която евентуално би искала място в лентата. В противен случай е капут щото има нещо наречено толерантност. Най-малкото ,пускайки лека кола пред теб знаеш ,че няма да ти се мотае по пътя и да те дразни.

Шанса тия тримата да обърнат меган е толкова голям ,колкото аз да издърпам парен локомотив ,вързан за х@я ми.

Бахти и найлоновата кола... пълен боклук. Да бъде смърт мръсна да бъде!

Водач, който ще предприеме изпреварване, е длъжен: 1. преди да подаде сигнал, да се убеди, че не го изпреварва друго пътно превозно средство и че движещото се след него пътно превозно средство или това, което ще изпреварва, не е подало сигнал за изменение на посоката си на движение наляво.Сиреч виновен е този ,който е закъснял с мигача.

За бога замислете се... веганите ядат само растителна храна ,а растенията са "белите дробове" на планетата. Те изяждат организмите ,които създават кислорода ни!!! СМ@РТ ЗА ВСИЧКИ ВЕГАНИ!!! :-3 :-3 :-3

Не.

Браво бе Мишооооооооооооооооооо!!! Машино бясна

Хахахах бахти проскубаната чума :D

Ще доживеем ли епизод в който ще я изплющиш?

:D

:D :D :D

Не мога да разбера какво толкова сте се разджавкали форумните драскачи?Който харесва IOS и Apple ще си купи Iphone ,който харесва Андроид ще си вземе нещо с андроид. Вижте само колко е просто решението на спора :)