Клип Коментар

Ами вие май гледате различен сериал. 1) Тя страда доста и минаха повече от 3 години, няма само да седи и реве. Фабрицио не би искал това. 2) Елиза заслужава да има втори шанс и да бъде шастлива.

Прекрасен край!! Ще ми липсва това сериалче. Отворен край за Дидо и Беа аз мисля,че така е най- добре всичко може да стане. Не тъжете, Иван и Надя са заедно в живота тъй че горе глвата

Беа отдавна ми лази пи нервите много е кифлеста и ревнива. В революция z Иван и Мона играеха двойка сега пак много са скадки имах чувството, че гледам продължението на сериала.

Много кофти, че развалиха Бела в началото тя беше красива, добра и мила. Сега е зла, груба кучка.

Какъв пример да са неграмотни и да ходят леко облечени не това просто е страхотен пример няма що! Като даваш пример дай някой успял в живота. Тръгнал от нищото, гладен и беден но спирал да чете книги и да се развива и един ден основа компания.

when_darknees_descends отнoсто това,че са ти изтрили някакво си клипче радвам се :D и между другото моят мозък си напълно наред,само вашият е промит. Fuck off

when_darknees_descends Ето още един човек който не разбита Imagine by John Lennon. Колко станахте прости хора? Освен това да си обратен не е болест! Не ме карайте да използвам други думи за вашата тъпота. Законите са създани от човека и те могат да бъдат нарушавани от човека щом не отговарят на изикванията за любов,чест и справедловост.Вие дори не знаете какво е любов.

when_derness_descends Представи си, че няма държави. Не е толкова трудно да го направиш. Нищо, което да убива, или за което да умираме. И никакви религии също. Представи си всички хора живеещи в мир. Можеш да кажеш, че съм мечтател. Но аз не съм единственият такъв. Надявам се някой ден ще се присъединиш към нас. И светът ще бъде като едно цяло.

when_darkness_descends по голяма глупост и не бях чела. Мъжат и жената били съдадани? Зашо трявба да изпозлваш страх,омраза и глупост в коментара?Какво му е страмното да обичаш даден човек? Това не е избор просто се случва.Ще ви запитам нещо ако един ден ващето дете каже: Аз съм гей, какво ще направите ще го набиете ли? Не го правете ако найстина си обчате детето, трябва да го подрепите да бъде щастлво,защото това е най-важното.

ТОЧНО ТАКА МОНА!! Не слушайте кретенските и хомофоски коментари. Знам,повечето българи са прости хора и те никога няма да разберат. Аз не се страмувам от сексулноста си. Аз харесвам мъже така и момичета. Гордея със себе си,че съм би. Щом двама души се обичат е прекрасно! В древна Гърция е било съвсем нормално да си гей! Най-страшната и могъща армия на Алексадър Велики се е състояла от гей двойки. Фак.

Това е грубо. В много страни гей браковете са законни. Да си гей или пан или би, няма абсолютно нищо греховно камо ли глупово. Любовта е любов както мъж и жена така мъж и мъж, жена с жена. Не виждам нищо лошо. Във природата също гей двойки така.че си е напълно нормално. Само едно нещо не е нормалмо глупавите хора.

само на мен ли ми се струва,че Беатрист стана голяма превзета кучка.

сладури!! :* (love) (love)

EWWWWW! дъ хел Бела този муньо бившият й да спи с него.Беше гадно за Ники! Най-яката сцена когато Петьо разкри чувствата си пред Катя евала. (inlove)

СТРАХОТЕН ЕПИЗОД!!! БРАВО НИКИ БРАВО! МНОГО МИ ХАРЕСА КРАЯ УНИКАЛНО Е ВЕ.

Мисля,че това което Лина иска да каже, е че истиското приятелство е доста ценно и трудно се намира гаджетата те лесно се сменят като е муньо да си ходи. Истиката любов сама ще си дойде

ох горкият Ники и аз не ги разбирам. Проблема им,че не общуват като хората и стават каши. Държат се като някви кифли и Бела как се излага леле ужас. Личи си,че селото не си е тръгнало от нея. И какво ще постигнат като започнат да се бият тия двете? Ми бийте се ве хайде, накрая ще мине някоя готина мацка и ще отмъкне Ники.

Страхотен епизод! Ама Ива как му развика и обижда wtf bitch. Радвам се,че най-накрая я остави тая овца да си ходи при Роби. Не се връщай Ива никой не те харесва! Мишо отивай при Блага тя е много по готина, а и те харесва. Крайно време да станат двойка. (inlove) (flower) :*

Велик сериал! (love) (star) (inlove)

Ива това беше гадно какво по дяволите?! Братовчет?! Well shit! Усещах,че нещо подомно ще се случи. Мишо заслужава нещо по-добро. Заслужава най-сетне да е истиски щастлив и да има истиски приятели. По-добре е без нея. Така е учим се от грешките си и това ни прави по силни. Тя не му сродната душа. Надявам се в следващият сезон най-сетне да му намерят истиска любов. Блага ли ще е някой нов персонаж. Да са най-добри приятели да имат общи неща и тн.